כללי חוו"ד - כריכה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איך הייתם משפרים את זה יותר?
הדמיה 1.jpg

• הוסף לסימניות
א. יפה מאוד (הפונט משתלב מדהים)
ב. ה"חלק א'" בחזית - לא יושב טוב, לטעמי
ג. אולי לשפר גם בגב קצת. מדי ריק שם...

ואגב, הרקע ששמת מאחורי ההדמייה - לא מפריע קצת לראות תמונה מושלמת?

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים!
פונט מעולה!
דוקא אהבתי ת'רקע...

רק כמה הערות:
- חלק א' כמו שאמרו לא יושב טוב, הייתי ממרכזת ובשורה אחת
- וכן משנה את מיקומו של הרב מימין (מחילה שלא יודעת מיהו...) אל מעל החזו"א, הוא קצת מחוץ לתמונה.
- לוותר על עיטור אחד, 2 עיטורים נותן קצת הרגשה של מילוי חורים, מותר ויפה שישארו חללים ריקים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
וכמו שאמרו כבר מעליי, מיקומו של הגאון מטשעבין זיע"א נראה קצת צדדי וכאילו שנשתל בדוחק,
כדאי לשנות, אולי אפשר קצת להזיז שמאלה את "אוצר פנינים וכו'" ואז יקבל את מיקומו הראוי...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
לדעתי תמחקו בהדרגה את הפסים עם אופסיטי שלאט לאט יעלמו
ותשאירו את הטקסטורה ברקע
לדעתי זה יכול להתקבל יפה יותר לעין

קצת מתלבטת לגבי המסגרת העיטורית, אולי כדאי להגדיל שם מעט את העסק.
וחלק א'- נראה לי נבלע ודי תקוע שם בפינה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
גם אני הייתי מורידה את הפסים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הייתי מוריד את ה'תלתל' משמאל למטה, ושם שם "חלק א".
כמו"כ, כמו שכבר אמרו, הייתי מצופף פחות את הרבנים זצוקללה"ה.
אולי גם בוחר טקסטורה אחרת לרקע, ובכל מקרה עדינה הרבה יותר.
אין אפס, עבודה יפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה