כללי חוו"ד להזמנה

• פותח הנושא evart
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעלה את הקובץ הנכון תודה להנהלה שהשמיטה את הקובץ הקודם
מה דעתכם? האם הנבל מיותר כי הלקוח מאד רוצה כך
האם לשכנע אותו להסירו או שזה עובר?
הפונט בחירתו של הלקוח
הנייר יהיה אופאייט

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 299.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אני לא מבינה כבר כתבתי תגובה והיא איננה מוזר....
בכל אופן אני עוד פעם אגיב
הכוכבים בעמוד הימני מסודרים יותר מידי צריכים לפזרם גם אקראי לצד ימין ושממאל, וכן הרקע חיוור קצת אפילו שזה יהיה על אופוויט הייתי עושה שקיפויות ברקע או של המגן דוד או של העיטורים שנמצאים בצד שמאל

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם כבר להשאיר את הנבל אז לעשות לו היפוך אופקי, שהחלק הישר שלו יהיה "נשען" כביכול על העמוד.
ואת הגוטמן יד למטה לשנות בדחיפות!!! אסור למי שקורא לעצמו "גרפיקאי" להשתמש בפונט הזה! נקודה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד משדר מכובדות
לא סטנדרתי כמו הרבה הזמנות בשוק

• הוסף לסימניות
יותר מידי מלל צריךך לפזר אולי בצדדים, הגרפיקה עצמה מצויינת.

נא אשרו וכו' - כדאי להכניס בין שני הקווים?!

• הוסף לסימניות
אפשר אולי לשים את הנבל ברקע מאחורי הכיתוב קצת בטשטוש.
סוף כל סוף הנבל שייך איכשהו לשם "דוד" כידוע (בה"א הידיעה, בפרט למי שיש לו רגישות לשם הזה).

• הוסף לסימניות
יםה מאד
הייתי מורידה את המגיני דוד בצד ימין, ואולי גם מצד שמאל,
את העיטור שנמצא בשמאל- צריך לחזור עליו איכשהו. אולי שים אותו ברקע בגדול בהיר,
או אולי מאחורי הנבל,
אגב- סליחה על הבורות, אבל, אם יש פה מגיני דוד אז בטח הנבל אמור להיות "כינור דוד"? אם כן, אז לא צריך כינור?

• הוסף לסימניות
יפה!
לשנות דחוף את המרכאות הטיפוגרפיות!

• הוסף לסימניות
באופן כללי הסגנון יפה מאד.
קצת מפריע לי שהעבודה קצת סימטרית וקצת לא,
כלומר אם הולכים על סימטריה אז עד הסוף,
ואם לא, אז לחפש סידור אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה