כללי חוו"ד - לוגו ומודעה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הלוגו ועל המודעה (והצבעים והפונט והכל :))

גודל המודעה יהיה רבע עמוד, תביאו בחשבון כשתכתבו על גודל הפונט...

צפה בקובץ המצורף 30732

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 235.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לדעתי היית משיג תוצאה טובה יותר אם היית מוותר על שירותי ההבלטה של פוטושופ. כי יש פה משחק מעניין של אלמנטים.

• הוסף לסימניות
כדאי להוסיף מידע

חשוב להוסיף מה יש לו למכור
שטריימלאך או שמא פרפאלך..
גם בלונים או אולי רק ירקות ותותים..
לענ"ד המשלוחים זה רק משהוא שולי בפרסום הנ"ל
הצבעים יפים וחדשניים

• הוסף לסימניות
תודה.

הצרכנייה מאוד מוכרת בשכונה, גם עם שמה. העלון המיועד ('בחצרות' המוצלח של ויז'ניץ אלעד) מחולק בעיקר בשכונה בה נמצאת המכולת (ויז'ניץ) עם פזילה קלה (:)) לקהל השכנים. כך שאת מוצרי הצרכניה אין צורך לפרסם. מה שכן חשוב זה המשלוחים וההזמנות דרך הטלפון שלא כולם מודעים לה...

• הוסף לסימניות
אולי איזה תמונה טובה? צריך משהו שיחייה קצת את המודעה, שיעשיר אותה.
אפילו תמונה שקשורה לשלוחים- טלפון עם אריזה... לא יודעת. העיקר שתהיה תמונה איכותית, יפה, וקשורה לתוכן המודעה.

• הוסף לסימניות
לענ"ד זה די בסדר.
לוגו - העגלה נראית תקועה וקטנה, השם של החברה גדול מידי.
צבעים - הצבע של "ברכת המזון" את אותו צבע שים בכל הפונטים במודעה.
הבלטות - אין צורך בכלל, הצבעים והצורות מספיקים.

• הוסף לסימניות
הדבר שהכי הפריע לי זה הצבע הסגול.
הסגול הזה משדר אופנתיות ועכשוויות, כשלדעתי הצבעים היו צריכים להיות חמים יותר כדי שיעוררו את התאבון...

• הוסף לסימניות
משחק צורות יפה.
הצבע הסגול לא מתאים.
להוריד הבלטות.

• הוסף לסימניות
זאת לא מודעה מוכרת
בצרכניה אין כמעט עניין של תדמית

• הוסף לסימניות
זו מודעת חסות לעלון. במידה מסויימת זה כן עניין של תדמית

• הוסף לסימניות
למען השם, הסגול נורא! נסה לשנות לבורדו.

• הוסף לסימניות
בגדול מקורי מעט...

אבל--

לא התחברתי בכלל לצבעים

תנסה בורדו /ירוק ..תעיף את הסגול צהוב הזה.

וגם הייתי מוסיפה בכ"ז איזה אלמנט כל שהוא

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ההערה היחידה שלי זה ששם המקום צפוף מדיי במקום שניתן לו - יש להגדיל את השטח או לקטין את הכתב.
עם השאר אין לי בעיות - הצבעים נעימים, וזה עניין של העדפה אישית, ומה מחפש הלקוח לשדר (על איזו תדמית הוא הולך), לא כל מודעה צריכה להיות in your face.

• הוסף לסימניות
את המילים 'טלפון להזמנות' צריך להקטין ביחס למספר הטלפון.

לגבי הלוגו... אני הייתי מחפשת כיוון אחר לגמרי. איפה היצירתיות איפה?

• הוסף לסימניות
סתם לכתוב לחפש כיוון אחר?

אם יש לך כיוון אחר נא לכתוב, אם לא, זה קצת בנאלי. מי אמר לך שלא נתתי לו עשר אופציות ובזה הוא בחר?

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את הרעיון.
הייתי ממליץ לנסות את המס. טלפון להטות ביחד עם המסגרת. רק לנסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה