כללי חוו"ד לוגו ועזרתכם.

• הוסף לסימניות
מכירים את הימים שהראש יבש אבל חייבים לעבוד? (לי זה קורה בכל אופן.)
אז זה התוצאות ביום שכזה..

אשמח לחוו"ד וביקורת בונה, ובכלל - אם יש למישהו רעיונות ללוגו אפילו בכיוון אחר אשמח לשמוע, הלקוח מעוניין בכמה סקיצות.

אגב - באיזה צבעים מומלץ להשתמש לכזה דבר?

*עוד הבהרה קטנה - הלוגו אמור להיות על הרכבים עצמם, על כרטיס ביקור ובלנק.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 87.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אופס, היות והקטנתי את הלוגו השלישי, אז הקו הימני של החץ נותר עבה.. אבל בעיקרון אמור להיות דק יותר ועם רווח מה-ד'.

• הוסף לסימניות
הראשון והשני מבחינתי אותו דבר והם מלוכלכים בלשון המעטה בעיקר בגלל החץ.
בשלישי גם ישנה בעיה של בילבול, 3 חיצים ד מתוחה...

לוגו חייב להיות זכיר, ולהיות מובדל מהאחרים.

• הוסף לסימניות
אכן, הם נראים לי מדי מבולגנים בעיניים.. יש כיוון איך לעשות עדין יותר?

• הוסף לסימניות
ועכשיו?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 53.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לדעתי הקטנה יש משהו מעניין וחדש בשלישי שעשית.

• הוסף לסימניות
השני עם החץ למעלה! אבל את החץ המתעגל צריך לחבר בצורה יותר חלקה לאותיות. - לסדר את החץ!

השלישי גם מאד יפה. הייתי משאירה אם החץ בצד שמאל למעלה, מורידה את הריבוע והחץ הנוספים, ועושה עוד חץ בפינה התחתונה הימנית של האלף כמו זה שמשמאל...
בהצלחה!!

צבעים: אדום ואפור
כחול הפועל ואפור
....

• הוסף לסימניות
סקיצות חדשות

ותודה לאברוש על הרעיון שממנו גיבשתי את לוגו מס' 1 :rolleyes:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 351.5 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
כיוונים טובים.
לדעתי מס' 3 עם שינוי של הד' לד' רגילה ונתינת כתם צבע במשולש שליד הא' יעשה את העבודה.

• הוסף לסימניות
חוו"ד לוגו - סקיצות חדשות ומחודשות

סורי שאני פותחת הודעה חדשה, פשוט נראה לי שהקובץ החדש שהעליתי מתפספס ואף אחד לא מגיע אליו, וזה ממש חשוב ודחוף לי, אשמח לחוו"ד עצות רעיונות וביקורת בונה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 351.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הראשון הכי טוב.
לתת יותר נוכחות לקוקוים.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
מכל האופציות שנתת פה
הכי נראה לי זה הראשון ואחר כך השני (לשנות בו את הפונט!)

כל הקבוצה השמאלית פחות טובה לדעתי

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הראשון מעולה

• הוסף לסימניות
מקפיצה, ברשותכם..

• הוסף לסימניות
לדעתי לוגו מס' 1 דימיינתי אותו על איזה טרנזיט וזה נראה לי מאוד טוב....

• הוסף לסימניות
הראשון נחמד אבל אני לא יודעת לגבי הפס המקווקוו

• הוסף לסימניות
4,5,6 לא הייתי משתמשת בכלל
1,2,3 מוצלחים ומשדרים יותר מקצועיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה