- הוסף לסימניות
נתנו לי לעצב לוגו לאחת שעובדת הרבה שנים בתחום וכעת רוצה לפתןח משהו מוכר ורשמי, התחום שלה הוא עיצוב בית בסגנון כפרי מעץ, לדוגמא; ספסלים למשחקים וכדו'.
עיצבתי להם מספר לוגוים רציתי לקבל את חוו"ד, הכל סקיצות בנתיים, בעקרון הייתי רוצה לדעת מה לשפר במה שכבר קיים, ולא כ"כ לדרג (כמובן אשמח גם לשמוע דירוגים) [מפני שאני נוהג להביא ללקוח כמות מכובדת של לוגוים שיבחר ותמיד בסוף בוחר אחד מהם ולא מבקש שאכין נוספים, יש בזה משהו פסיכולוגי; כשמביאים רק לוגו אחד המוח של הלקוח חושב האם הלוגו הזה מוצלח או לא, אך כשמביאים מספר לוגוים המוח כבר לא חושב האם הם טובים או לא, אלא מבין הלוגוים שעיצב לי הגרפיקאי מה הכי טוב]. אשמח לשמוע חוו"ד דעתכם גם בנוגע לפסיכולוגיה שאני מפעיל על לקוחותי
תודה רבה לכל החברים, מה היינו עושים בלעדיכם???
ושוב להזכירכם אין להוציא את החומר.<O
</O
בעז"ה נביא לכם את העבודה המוגמרת עם תיקוניכם.
<Oעיצבתי להם מספר לוגוים רציתי לקבל את חוו"ד, הכל סקיצות בנתיים, בעקרון הייתי רוצה לדעת מה לשפר במה שכבר קיים, ולא כ"כ לדרג (כמובן אשמח גם לשמוע דירוגים) [מפני שאני נוהג להביא ללקוח כמות מכובדת של לוגוים שיבחר ותמיד בסוף בוחר אחד מהם ולא מבקש שאכין נוספים, יש בזה משהו פסיכולוגי; כשמביאים רק לוגו אחד המוח של הלקוח חושב האם הלוגו הזה מוצלח או לא, אך כשמביאים מספר לוגוים המוח כבר לא חושב האם הם טובים או לא, אלא מבין הלוגוים שעיצב לי הגרפיקאי מה הכי טוב]. אשמח לשמוע חוו"ד דעתכם גם בנוגע לפסיכולוגיה שאני מפעיל על לקוחותי
תודה רבה לכל החברים, מה היינו עושים בלעדיכם???
ושוב להזכירכם אין להוציא את החומר.<O
בעז"ה נביא לכם את העבודה המוגמרת עם תיקוניכם.
הנושאים החמים