כללי חוו"ד לוגו ופסיכולוגיה

• הוסף לסימניות
נתנו לי לעצב לוגו לאחת שעובדת הרבה שנים בתחום וכעת רוצה לפתןח משהו מוכר ורשמי, התחום שלה הוא עיצוב בית בסגנון כפרי מעץ, לדוגמא; ספסלים למשחקים וכדו'.
עיצבתי להם מספר לוגוים רציתי לקבל את חוו"ד, הכל סקיצות בנתיים, בעקרון הייתי רוצה לדעת מה לשפר במה שכבר קיים, ולא כ"כ לדרג (כמובן אשמח גם לשמוע דירוגים) [מפני שאני נוהג להביא ללקוח כמות מכובדת של לוגוים שיבחר ותמיד בסוף בוחר אחד מהם ולא מבקש שאכין נוספים, יש בזה משהו פסיכולוגי; כשמביאים רק לוגו אחד המוח של הלקוח חושב האם הלוגו הזה מוצלח או לא, אך כשמביאים מספר לוגוים המוח כבר לא חושב האם הם טובים או לא, אלא מבין הלוגוים שעיצב לי הגרפיקאי מה הכי טוב]. אשמח לשמוע חוו"ד דעתכם גם בנוגע לפסיכולוגיה שאני מפעיל על לקוחותי
תודה רבה לכל החברים, מה היינו עושים בלעדיכם???
ושוב להזכירכם אין להוציא את החומר.<O:p</O:p
בעז"ה נביא לכם את העבודה המוגמרת עם תיקוניכם.
<O:p</O:p

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    KB 125.1 · צפיות: 7
  • 02.jpg
    KB 239.1 · צפיות: 11
  • 03.jpg
    KB 271.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
שגיאה

לא יודע למה עלה רק הקובץ הראשון, אנסה להביא שוב.

קבצים מצורפים

• 02.jpg
    KB 239.1 · צפיות: 9
  • 03.jpg
    KB 271.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר למה חוץ מבראשון שעלה מצוין, כל השאר הם רק 'איקסים' אדומים?
תודה,

אני הולך כעת, להתראות מחר חבר'ה.

אפשר בנתיים לענות על הראשון...:)

• הוסף לסימניות
על הפסיכולוגי' שלך, אני קצת חולק.
יש לקוחות שאוהבים להרגיש מעורבות גם בחלק העבודה שהגרפיקאי עושה, גם אם הוא לא מבין בזה כלום. וכמה שהוא יותר לוקה בבעי' זו, הוא יותר יתווכח איתך. ולפעמים 10 סקיצות גם לא עוזר.
ויש לקוח מסוג שונה, שרק רוצה להאמין שהלוגו שעשית לו באמת טוב וישרת אותו, ואז מספיק שכנוע והסברים למה הלוגו הזה באמת טוב להם. ואז הם לא מתכווחים יותר.
כמובן שתמיד יש גם הססנים שאף פעם לא יכולים להחליט, שזה כבר נושא אחר.

• הוסף לסימניות
מה הסיומת של הקובץ?
זה בטוח Rgb?

• הוסף לסימניות
באמת היה סגור לcmyk

הפכתי לrgb בא נראה עכשיו?!
עכשיו בא נראה את התגובות שלכם.

קבצים מצורפים

• 02.jpg
    KB 161.5 · צפיות: 5
  • 03.jpg
    KB 211.7 · צפיות: 9
  • 04.jpg
    KB 106.7 · צפיות: 8
  • 05.jpg
    KB 239.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
וואו, יפה מאוד!
אני מעדיף לוגו בסגנון מספר 3

• הוסף לסימניות
לוגואים יפים.
אני בעד - השלישי מלמעלה בדף הארוך.
פשוט, קליט, ברור, נעים לעין.
משדר עיצוביות ונקי.
מצד שני, אולי בשביל הכפריות עדיף קו קצת יותר חופשי.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השלישי אבל כולם יפים ואם תראה ללקוח כ"כ הרבה לוגויים הוא ישתגע...

• הוסף לסימניות
כולם יפים!
אני גם אהבתי יותר את השלישי אם כי הייתי מעבה (או מחליפה פונט) למילה תפוח ע"מ שהשם ישדר יותר עוצמה!

אהבתי שעשית כמה סגנונות שונים של לוגויים ממש יצירתי

• הוסף לסימניות
קשה הבחירה כולם מיוחדים. אהבתי את השני.

• הוסף לסימניות
קשה הבחירה כולם מיוחדים. אהבתי את השני.

• הוסף לסימניות
האמת שכולם יפים. אהבתי את השני נראה לי שזה משדר הכי הרבה את המסר. הוא אומנם כבד יותר אבל סטודיו לעיצוב מעץ לא צריך לשדר קלילות אלא באמת משהו כבד יותר וגם יש שם רעיון חמוד!

• הוסף לסימניות
השלישי יפה, אבל מאוד אהבתי גם את האחרון. האיור של התפוח ממש יפה

• הוסף לסימניות
הכי נקי - הכי יפה
קחי בחשבון שככל שהלוגו נקי יותר יהיה לך יותר קל לשלבו בעוד מוצרי דפוס כגון ניירת, כרטיס ביקור וכו' עם אפשרויות משחק רבות יותר
(כיוונתי כמובן לאופ' עם ה-2 צבעים ה-3 מלמעלה)

• הוסף לסימניות
השלישי מוצלח, אבל הייתי מעבה את הפונט (כמו שכבר כתבו)
משנה את הפונט של "סטודיו לעיצוב הבית"
וגם משנה צבע לתפוח למשל לאדום
ו... שכחנו לאמר כולם יפים ורעיונות חמודים.

• הוסף לסימניות
אחד אחד. ממש מיוחדים!

לדעתי או השלישי או האחרון.

לגבי ה'פסיכולוגיה', אתה צודק בזה לדעתי. זה שיטה ישנה, וגם באתרוגים זה כך. אם אתה מוכר אתרוגים, ואתה נותן ללקוח אתרוג אחד, הוא הולך לרב, הרב אומר לו: תראה לי עוד אחד, זה לא הכי...
אם תתן לו 2 אתרוגים, הוא הולך לרב, הרב אומר לו: קח את זה...

אבל זה כשיש 2 או 3 דוגמאות. אם אתה נותן 10 זה לפעמים כבר מבלבל.

עוד משהו. כבר קרה לי שהלקוח בחר את הדוגמא הכי פחות יפה, ובסוף התחרטתי שהראיתי לו את זה בכלל... אם יש דוגמא שאתה לא מוכן שהשם שלך יופיע על זה, אל תראה לו את זה בכלל כי בסוף הוא יבחר את מה שאתה לא חלמת...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השלישי הכי יפה, הייתי רק מחליפה פונט.

לגבי הפסיכולוגיה אני מסכימה עם גרף, זה טוב לתת כמה אבל לא יותר מידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה