כללי חוו"ד לוגו חברת תוכנה

• הוסף לסימניות
נא להתחיל לקטול...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 170.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בגדול, יפה למדי.

כדאי לשנות את הצבעים. זהב מתאים להוצאת ספרי קודש, לא לחברת תוכנה. גם האאוטליין סביב המילה 'מילר' מיותר.

החץ משדר פתרונות תוכנה? נסה לחשוב האם העיצוב מתאים למוצר המבוקש.

עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
עדיף, יותר עדין, אין טעם ואין צורך בחץ.

• הוסף לסימניות
להיי-טק נהוג להשתמש בצבעי היי-טק.
(כחול, אפור, כסוף וכדו')

• הוסף לסימניות
דבר ראשון- האותיות של שם החברה משדרות יציבות וחוזק. שזה טוב מאוד. כדאי לדעתי להפחית קצת מעובי האותיות. אפשר את 'פתרונות תוכנה' לכתוב בפונט קליל יותר אך לא שונה לגמרי.
דבר שני- החץ אינו באותה שפה של האותיות. הוא מעוגל ודקיק לעומת האותיות היציבות והעבות. אני מניחה שהכוונה היא לשדר את המעוף של החץ, אבל כדאי שהדברים ישדרו באותה שפה.
הצעה- לנסות לבדוק משחק עם האותיות שישלב את החץ והאותיות יחד.
דבר נוסף- סגנון החץ (אני מתכוונת לצורה שמתחת לחוד המשולש), לבדוק אם היא הכרחית, ולנסות לשים חץ רגיל- ז"א חוד בצורת משולש בלבד.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 107.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אדון מילר, תן לי לי לנחש שאתה נמנה על מתפללי נוסח ספרד.
צודק..?

• הוסף לסימניות
א. פתרונות תוכנה - מילר, לר נשמע טוב. עדיף מילר פתרונות תוכנה.

ב. אין שום אפיון בלוגו שמדובר בתחום התוכנה בכלל ועל העסק בפרט.

ללוגו אין שום תרחיש, ואין לו סיפור לספר.
סליחה, אמרתי את המילה לוגו? זה לא לוגו.

הצעה: אולי תנסה עם ה'י' של ה'מילר' לתת מראה של אנטר :)

• הוסף לסימניות
צריך להכניס פה יותר טעם של ההיטק,

• הוסף לסימניות
הנה הדגמה לעניין

...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 108.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;247446:
אדון מילר, תן לי לי לנחש שאתה נמנה על מתפללי נוסח ספרד.
צודק..?

צודק!

עכשיו תגלה מנין לך?

• הוסף לסימניות
לי הצבעים הסגירו זאת...

• הוסף לסימניות
...צדק start.
וגם הפונט.

ר' אליהו מה קורה, יום העצמאות משפיע?..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה