כללי חוו"ד לוגו לארגון חסד.

• הוסף לסימניות
מדובר בארגון חסד. הלוגו מבוסס במקצת על לוגו של החסידות.
מחכה להערות/הארות. תודה.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 355.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
בסיס מעולה!
כמה הערות:
א. מדומני שההבלטה מיותרת או לפחות זקוקה לטיפול כדי שה-מ' לא תהיה "נחשית"
ב. אין כ"כ קשר בין הסגול לתורכיז של כדוה"א.
ג. מה עניינם של העננים לכאן? נראה לי מיותר.

• הוסף לסימניות
אז ככה, זה הלוגו שעליו הוא מתבסס.
ולכן מגיע ההבלטה על האותיות.
אגב, הצבעים שונים מאוד[!] מהמציאות.

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה להעלות את התמונה?

אני מנסה להעלות שוב.

קבצים מצורפים

• KB 82 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נראה לי שעדיף שיהיה מעל הפס של המם או על הפס עצמו עם סגנון של הבלטה, לפי מה שהבנתי, אין כאן רצון להדגיש את המוסד יותר מדי

• הוסף לסימניות
כיוון מעולה. צריך לשפץ את המ'
הצבעים לא נראים טוב כי כנראה העלית בCMYK

• הוסף לסימניות
אוקי, אני מכניסה כאן ב RGB

ובבקשה תנו הערות ממוקדות. תודה.
מחכה מאוד להערות/הארות [בונות!!!]
אני רואה שבאמת משפיע הRGB על התצוגה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 176.2 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
עכשיו רואים את הצבעים - מעולים
תגדילי טיפה את הכדור הארץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה