כללי חוו"ד | לוגו לצלמת סטודיו

• הוסף לסימניות
הלוגו אמור לשדר אופי דיגיטלי.
דעתכם חשובה... תודה רבה רבה מראש!:)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 670.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ממש יפים!
קצת חיקוי של הלוגו של לומדה.... :)
את לומדת שם?

• הוסף לסימניות
שהעתיקו מערוץ 2 שהעתיקו מספארי שהעתיקו מפיירפוקס שהעתיקו מ...:)

• הוסף לסימניות
הלוגו של לומדה ושל עוד כמה... מופיעים באילוסטרייטור...

• הוסף לסימניות
זה מאד מזוהה על לומדה, תשקלי שוב..

• הוסף לסימניות
הייתי שם איור דומה של 'צמצם' הקרוב יותר לרעיון הצילום

• הוסף לסימניות
אפשר לשים את הגלגל של המצלמה שמסובבים בשביל לכוון אוטומטי חצי אוטומטי נוף פרוטרוט ועו' עם כל הכיתובים עליו

• הוסף לסימניות
וזה גם פריזמה וגם הרשות השניה וגם עוד הרבה... אני יודעת אבל מה לעשות שזה מה שמישהי גדולה בתחום העיצוב (ומכירה את לומדה מקרוב. והמבין יבין...) הציעה לי וטענה שזה ממש לא נורא כי בעצם כמו שאמרו פה, זה כמו של עוד כמה וכמה חברות דיגיטליות למינהם....
ולגבי לומדה ספציפית, זה הלוגו של לומדה האם זה כ"כ דומה שאני צריכה לשקול שוב??

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 213.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;90638:
הייתי שם איור דומה של 'צמצם' הקרוב יותר לרעיון הצילום
aperture.gif

לא יודע כמה זה משתלב...

• הוסף לסימניות
זה ממש לא מזכיר את לומדה... אמנם קצת דומה, אבל של לומדה דומה עוד יותר לעוד כמה...
אני הייתי הולכת על מס 4 הוא מאד נקי.

• הוסף לסימניות
4 ממש הכי טוב, עם קצת שיפוצים:
הריבועים באזור הטקסט קצת חונקים אותו (פשוט תגדילי טיפה את כל הסמל העגול, וכבר יהי'ה יותר מקום לנשום שם)
השורה "לצלם זה לראות" מסתיימת קרוב מדי לסמל.

חוצמזה ממש טוב, דינמי, ו... גם לי ישר הזכיר את לומדה
אבל לא בטוחה שזה פוגם. הלוגו בנוי טוב.

• הוסף לסימניות
סמלון מס' 4 הכי טוב מבחינה ויז'ואלית.

• הוסף לסימניות
לא ראית את האישי?????????????

• הוסף לסימניות
RC
אוללה..
הייתי שם איור או צילום של עין, לתוך העיגול של הצמצם

• הוסף לסימניות
כניראה שבאמת 4 הטוב ביותר.

התבוננתי בכולם והגעתי למסקנה ש- 4 טוב ביותר. עכשיו אני רואה שאין בכלל משהו שחושב אחרת מעניין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה