כללי חוו"ד - לוגו עמותה חינוכית

• פותח הנושא נפ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחכה לחוות דעתכם על לוגו לעמותה חינוכית, תודה רבה!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 153.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הרעיון יפה ונקי אבל בכל אופן החלק העליון נראה לי קצת תלוש... צריך לעשות אותו טיפה יותר יציב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;85887:
הרעיון יפה ונקי אבל בכל אופן החלק העליון נראה לי קצת תלוש... צריך לעשות אותו טיפה יותר יציב
הייתי שם את הכיתוב מתחת ללוגו כדי לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
למה שהלוגו לא יתחיל מלמעלה בדף?

• הוסף לסימניות
תנסה לעשות את האות N מהצורה הזאת כך שזה יראה מושלם

• הוסף לסימניות
באמת עבודה טובה.
וגם כל ההערות מעלי!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל התגובות. האמת היא שהבלנק הודפס כבר לפני הרבה זמן כך שהם לא רלוונטיות, אבל עכשיו אני עושה את הקבלה ומעטפה אז מה שאמרו על הלוגו בעצמו יעזור

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומביע!

האם הכרחי שהטקסט באנגלית יהיה לפני העברית?
אם לא הייתי שמה את הטקסט בעברית קודם, מיושר בצד שמאל עם קצה הסרטוט השמאלי ומיושר למטה עם קצה הסרטוט הימני ואת האנגלית מתחת מיושר מימין ומשמאל עם כל הלוגו, ובצבע אפור כהה. אני ברורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה