כללי חוו"ד לוגו.

• הוסף לסימניות
שלום!
המשך מכאן:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=153380
כיוון שראיתי שהאשכול הקודם די נזנח מלב, את ההמשך אני עושה באשכול חדש

מה דעתכם רבותי על אלו הדוגמאות?

קבצים מצורפים

• חדש.PNG
    KB 11.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה, אבל יותר מדי מינימליסטי.

• הוסף לסימניות
ראה, מינימליזם הוא נהדר, כשיש בו טעם, כשהוא מצליח לפשט לדרגה מאוד סימבולית מסר מורכב (כמו בדוגמה המצורפת). כשב"מורכב" אין הכוונה בהכרח ל-30 ערכי מותג. מספיק חיבור חד וקולע בין 2 מרכיבים.

במקרה של הלוגואים שהעלית, מינימליזם יש, אבל מסר מורכב אין. זה חד מימדי ולכן זה לא עובד.
מהכרותי עם יכולותיך, אני יודעת שאתה יכול להעלות את זה בדרגה.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה!
איזה יכולת הגדרה מעולה!
פתאום הבנתי מה הפריע לי...

שחקתי קצת וזה מה שעלה לי בנתיים... מקווה להמשיך את זה לאן שהוא.
מ"מ זה יפה בעיני אך עדיין קצת סתמי. אולי זה עם האות פחות ריק.

וגם אולי מזכיר מדי את יפה נוף?

תודה לכולכם על התגובות.

-------
עדכון: מחקתי.
מדי דומה ליפה נוף.
תודה.למגיבים.

• הוסף לסימניות
באמת מזכיר את יפה נוף.
ובלי הקו באמצע זה כבר לא נראה כל כך ספר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;1174202:
ראה, מינימליזם הוא נהדר, כשיש בו טעם, כשהוא מצליח לפשט לדרגה מאוד סימבולית מסר מורכב (כמו בדוגמה המצורפת). כשב"מורכב" אין הכוונה בהכרח ל-30 ערכי מותג. מספיק חיבור חד וקולע בין 2 מרכיבים.

במקרה של הלוגואים שהעלית, מינימליזם יש, אבל מסר מורכב אין. זה חד מימדי ולכן זה לא עובד.
מהכרותי עם יכולותיך, אני יודעת שאתה יכול להעלות את זה בדרגה.

בדוגמא שהעלית הוא לקח 3 סימבולים והרס אותם. רואים רק סימובל 1 הטיפה.
אם לא היה את ההסבר ללעולם לא הייתי עולה על מה מתרחש שם וזה לא טוב!

• הוסף לסימניות
אולי תנסה שהשורה למטה תהייה מקבילה לבדרכי נעם
עם מתיחת המם סופית כמו שעשית בניסיונות הקודמים

והגופן של מכון... יהיה כמו בסקיצה 4

• הוסף לסימניות
אולי תנסה להעביר דרך בין קפלי הספר?
תראה דוגמא, http://yhb.org.il/

לדעתי לא יפה, אבל בהחלט יכולה לתת לך השראה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה