כללי חוו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
מס 2 מצויין ועם תנופה, צבעים חזקים - אהבתי.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שבארץ אף אחד כבר לא יכול להגיד "טורנדו" בלי לחשוב על מזגנים...

• הוסף לסימניות
העליון מצוין, הייתי מוסיף מתחת לו' שני מלבנים שהם כביכול ההתחלה של המשולשים מה שנותן אפקט של זרימה/נסיעה...

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון לא לוגו ה2 קוים סתמיים בלי שום עיצוב או משמעות, השלישי עם רקע גדול יותר מהלוגו ואין לו שום הצדקה. האמצעי יותר טוב מכולם כי יש בו תנועה אבל לדעתי לא מספיק טוב ובודאי שלא מקורי, הייתי מציעה לבדוק עוד פונטים, צבעים ולנסות ליצור תנועה יותר מעניינת ומקורית אם זה הכיווון של הלקוח. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לשים לב למה שכתב/ב טליה שחר.

טורנדו מתחבר מיידית למזגנים. אך אין לזה כל קשר לביצוע הטוב של הלוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טליה שחר;225704:
הבעיה היא שבארץ אף אחד כבר לא יכול להגיד "טורנדו" בלי לחשוב על מזגנים...

ואם מדובר על השכרת רכב לחבר'ה "משלנו" האמריקאים - אז באמת כדאי לחשוב על החלפת שם...

ברגע שראיתי את המילה - האסוציאציה הראשונה שהייתה לי היא סופת הטורנדו שהייתי עדה לה בברוקלין לפני שנה וחצי, וה"שפיצים" הזכירו לי את הענפים הכרותים שנחתו על המכוניות משני צידי ה-13 אבניו...

וחוץ מזה, שצורת טורנדו היא ספירלית, כמו משפך, ולא כמו רוח "בריזה" בקו ישר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;225911:
וחוץ מזה, שצורת טורנדו היא ספירלית, כמו משפך, ולא כמו רוח "בריזה" בקו ישר.
וואלה נכון, אבל הם אהבו...

שמה של החברה לא קשור אלי, בכו"א תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
העליון בפונט שחור הכי יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה