כללי חוו"ד | לוגו

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצורף פה קובץ עם מיתוג אישי: זוית | סטודיו לעיצוב גרפי

אני מתלבטת בין שתי הדוגמאות. זו עם הפסים מראה יותר את האות z באמצע, כדי לסמל את השם זוית.
אולם זו בלי הפסים הרבה יותר נקיה.

השאלה היא אם רואים את ה-z גם בלי הפסים?
ואולי עדיף לוותר על ה-z לטובת העיצוב?

מה דעתכם?

ובכלל, איך העיצוב, הצבעים וכו'?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 20.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לדעתי תנסי לעשות את הימני אבל תסובבי בערך 20 מעלות ימינה.
הגוון של הירוק הזה מזכיר לי יותר מידי דשא...
הייתי מנסה סגול יין (בין אדום יין לסגול עמוק), כתום (100 יילוו ולא יותר מ-30 מגנטה) או, אם את נעולה על ירוק אז עם פחות צ'יאן.
כדאי גם שהאפור יהיה בהיר יותר. תנסי 30 בלאק.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד, בלי הקוים הקטנים.

אם את רוצה להדגיש את הלבן תוסיפי טקסט כמו שתותים הציע, או להוסיף קוים בצדדים אבל יותר עבים.
אבל אז זה כבר משנה את כל העיצוב של הלוגו.

הצבעים לא מספיק "חזקים"

• הוסף לסימניות
הלוגו של תותים הרבה יותר יפה, ואולי באמת לשנות את הצבעים.. ההתאמה בינהם לא הכי...

• הוסף לסימניות
הבסיס טוב.
הלוגו קצת דוקר מידי, זווית מידי.
עושה רושם מרובע.
תנסי לעגל קווים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
תודה לתותים על הרעיון, הוא אכן יותר יפה מאשר הפסים. אבל אולי אפשר בלי הפסים ובלי הכיתוב?
השאלה היא אם רואים את ה- z ? זו היתה שאלתי העיקרית ועליה לא הגבתם כלל.
אשמח לעוד תגובות. תודה!

• הוסף לסימניות
מה פירוש ?
רןאים את הזד אבל השאלה מה עם הסביבה? כשהיר ריקה, היא ריקנית דוקרת וצועקת מדי, וכן הצבעים... ושאר מטעמים,
כלומר הכיוון והרעיון יפים מאד!

אולי אפשר בזוית לעשות עגול שמסמנים בן זוית? שהזויות יבלטו יותר? סתם רעיון, יכול להיות שזה לא יתאים שזה יראה יותר אדריכל...

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לנסות z עם צורניות יותר עיצובית, ולא 3 קוים ישרים. והקינטור הכולל יהווה גם הוא צורה עיצובית שתאפיין אצכם.

• הוסף לסימניות
עדיף בלי הקווים! ע"ע הלוגו של carrefour
logo.gif

חפשו את האות C....

• הוסף לסימניות
לאור הערותיכם...

איך זה עכשיו? ומה יותר מוצלח?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 24.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מספר 2 מעניין יותר, הייתי משנה את הצבע של המשולש השחור למשהו יותר חי, בורדו, ירוק, כחול.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה, תותים...

• הוסף לסימניות
א"כ 2+שיפוץ

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציע לעשות את המשולשים הללו לא שקטים אלא איזה צל פנימי עפעפס או הדמייה תלת מימדית (לא הבלטה של האפקטים) כמו שמצינו לאחרונה הרבה בכל הלחצנים של האתרים ובראש ובראשונה - הלחצן של 'הקודם' שבדפדפן אקספלורר.

• הוסף לסימניות
הוא עושה לך את זה ... כי לא התייחסת לרעיון הקודם שלו
ותעזבי בכלל את הפסים, רואים יפה מאד את הz גם בלעדיהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה