כללי חוו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
גרפיקאי מתחיל, ברתת ובחיל, [לא התכוונתי לחרוז] מעוניין לשמוע מה אפשר לשפר!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 49.6 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
למה אני לא רואה את הלוגו? בעיה אצלי?

• הוסף לסימניות
הרעיון אמנם יפה, אך בביצוע דרוש שיפור.
לוגו אמיתי לא בנוי מעצמים גרפיים עמוסים, שכמותם יש למאות ואלפים ברחבי האינטרנט ובמאגרי התמונות.
הייתי ממליץ לבנות טלפון שיתן תחושה של טלפון ולא טלפון לפרטי פרטים. משהו בסגנון קווי בלבד, ללא מילוי צבע, ללא כל הפרטים המיותרים שבו.
הקו לקו הקטוע די מאבד את שם המדריך. נסה אולי להכניס את השם כידית האוחזת של השפופרת ללא חיתוך המילים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל - ניכרת תפיסה גרפית טובה. העצמים ממוקמים בצורה נעימה לעין, וזו מעלה גדולה!

עם זאת, כפי שציין קודמי, זה לא מתאים ללוגו, שצריך להיות יותר מופשט ואחיד.

כדאי: לפשט את הטלפון (או פשוט לוותר עליו, למעשה הוא לא כ"כ עדכני...) להעמיד את ה"קו לקו בצורה יותר בולטת וברורה, ליצור קונטרסט בגודל בין "מדריך הטלפונים" לשמות היישובים, ובכלל: מומלץ לקבל השראה מעיצובים "מודרניים" יותר, תמיד לומדים מכך ומעשירים את היצירה!

בהצלחה רבה! תעלה את השיפורים וננסה לראות הלאה!

• הוסף לסימניות
מה שאני אוהב אצל אוהב ישראל,
שאחריו - אין בד"כ מה להוסיף. מה שחוסך לי זמן הקלדה יקר.

אז פשוט תודה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל , כיוון יפה , הייתי משנה את הפונט של מדריך טלפון וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה