כללי חוו"ד - לוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם, הלוגו מיועד עבורי לעריכת וידאו ועיצוב. מה אהבתם יותר, וכמובן אודה לביקורת!
לוגו.jpg

• הוסף לסימניות
ברוור שהשמאלי,
הימנים קצת נדושים, וגם הצבע שלהם לא ממש מגרה...
השמאלי מהמם! רעיון מאד יפה,
מבחינת העיצוב ניתן לשדרג, המילה MALI לא משפיק נוטה כמו הקו שתחתיה,
היתי משנה לפונט מענין יותר,
ולגבי הפריים שמסביב, אני תוהה אם זה מזכיר את הסימון בפרימייר מסביב לסרט,או את הפריים של המצלמה, אם לא כדי לעשות את זה קצת יותר רחב שלא יבלבל לחשוב שזה צלמת..

בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
שחמט צודק לחלוטין
אבל לא הייתי מתעלם מהלוגו הימני בגלל ה"צורה היחודית" שהיא האבן דרך במיתוג
הצעתי לשפר את הצבעים בלוגו הימני

כשאתה אומר הצורה היחודית, אתה מתכוון למ שבצד? חשבתי שבעצם גם במקום שאני לא כותבת את כל השם המלא שלי, אני יכולה לשים רק את הצורה וזה כבר מסמל את הלוגו.
בכל אופן אני לוקחת את ההערות ובע"ה אעלה אחרי השיפורים.
תודה על ההערות המחכימות!

• הוסף לסימניות
אהבתי!
אבל במבט ראשון השמאלי נתן לי תחושה של צלמת
והימני נותן תחושה של עריכת וידיאו
אם לשפץ הייתי משקיע בימני...
ויותר אהבתי את האפשרות הראשונה עם השם המלא
הצלחות!!!!

• הוסף לסימניות
השמאלי העליון נראה טוב
הסלוגן קטן מדי לטעמי

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאפשר לותר על הריבועים הקטנים או לפשט מעט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שתי הדוגמאות יותר לכיוון של עריכת וידאו, בלי אזכור לעיצוב
ובמקרה הזה:
נראה לי שלדוגמאות משמאל יש המון פוטנציאל
אבל הם מרובים בפרטים נסי לפשט כמה שאפשר

הצלחות!
בדיוק לזה הכוונה
מה הכוונה? הוספתי אותם כדי שלא יראה כמו מצלמה

• הוסף לסימניות
אני אהבתי מאד את הימני - שהוא ברור ומסודר גם בצבעים הראשוניים שהעלית.
גם השמאלי מאד יפה ויותר מקורי באמת - הייתי מורידה את המסגרות לגמרי.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הימני. אם הייתי בא לבחור מישהו שיערוך לי וידאו ואסמוך עליו בצורה מקצועית, הייתי בוחר בבעל הלוגו הימני, שמשדר יותר יציבות, פחות נטיה לפיזור יתר של אפקטים, יותר הבנה בתחום.
לפעמים די במינימום פרטים כדי להביא לידעת הלוקח את מקסימום העשיה שלך.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הימני. אם הייתי בא לבחור מישהו שיערוך לי וידאו ואסמוך עליו בצורה מקצועית, הייתי בוחר בבעל הלוגו הימני, שמשדר יותר יציבות, פחות נטיה לפיזור יתר של אפקטים, יותר הבנה בתחום.

וזה בדיוק מה שאני רוצה לשדר! תודה.

• הוסף לסימניות

מצטרפת - לדעתי הימני יותר מסודר למרות שלדעתי יש מה לשפץ בו שיהיה מושלם ה- מ' נראית לי ענקית מדי.

אבל בשני יש משהו יותר חדשני אולי אם תשפצי אותו למשהו יותר מינימלסטי וקליל, אז גם תרוויחי את המקוריות שבו וגם זה יהיה יותר ברור ונעים ולא משהו מקושקש.

תכל'ס שתי הכיוונים מעולים.
המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
לדעתי לשמאלי העליון יש פוטנציאל מעולה, אולי לדקק קצת במססגרות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הימני הרבה יותר פשוט וממתג.
השמאלי עמוס ולא נקלט בעין מהר.

• הוסף לסימניות
שניהם יפים..
הימני יותר מתאים למיתוג-יותר מופשט
תנסי בצבעים אחרים
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה