כללי חוו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
אבקש חוו"ד..תודה!!

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 52.6 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
יפה, אהבתי את הרעיון של הידיים שאוחזות בספר התורה, מוצלח.
במבט ראשון הציק לי שהידיים והס"ת לא זורמים באותו קו עם הפונט, לטעמי כדאי להחליף לפונט שיזרום, וגם להחליף את הצבע של הס"ת ובכלל את הצבעים של הלוגו לצבעים יותר חיים. בהצלחה!!(-: :)

• הוסף לסימניות
רעיון יפה. אך הצבעים לא מתאימים.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו רעיון יפה
האם יש שם 3 פונטים? נראה לי יותר מדאי אפשר לנסות לשנות את the לפונט של magnet

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
מצטרף לקודמי שלא יהיו 3 פונטים ולהחליף הצבע של הס"ת

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שכדאי למקם את האיש במקום אחר זה נראה Y

• הוסף לסימניות
אסטטי. נקי.
כנ"ל לגבי מס' הפונטים.

• הוסף לסימניות
אני לאגמרי לא מבין מי כותב בניק שלי

• הוסף לסימניות
אני לגמרי לא מבין מי כותב בניק שלי

• הוסף לסימניות
כיוון טוב לטעמי...
אני חושבת שהt של המילה הפותחת צריכה להיות גדולה T , לא?

• הוסף לסימניות
תודה ע"כ התגובות אני מצרפת קובץ משופר

תודה ע"כ התגובות, אשמח לשמוע תגובות נוספות

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 618.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
משום מה לא רואים את הקובץ המשופר....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
רעיון יפה, כמו שכתבו פחות סוגי פונטים- וגם את הידים הייתי משפצת. אולי יותר דק ושלא יוסתר ע"י האי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה