כללי חוו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
מדובר בלוגו לחברה נדלנית..
בעיקרון כבר סיכמתי עם הלקוח על דוגמא מס' אחד רק שמישהי טענה שזה מידי נוקשה וקר...
רציתי לשמוע את חוות דעתכם..
שם החברה מורכבת משני מילים שראשי התיבות שלהם זה ר' וש'..

קבצים מצורפים

• לוגו נדלן.jpg
    KB 21.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אוי.
הצבעים...
תדמיינו כחול כהה וכסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;317469:
אוי.
הצבעים...
תדמיינו כחול כהה וכסף.

קצת קשה לדמין...
אהבתי את האמצעי
אפשר לקבל הסבר מה אמורים לראות בלוגו?

• הוסף לסימניות
את לא רואה את הבנינים?? זה נראה לי ברור..

• הוסף לסימניות
זה ברור וזה מקסים!
הלוגו הראשון טוב, אבל הוא באמת קצת קשוח. את הגרסאות פחות אהבתי. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מקסים! אהבתי את הרעיון.
לחברה נדלנית - גם אני הייתי הולכת על הראשון

• הוסף לסימניות
ובין אלו..

או מה אפשר לעשות כדי לרכך קצת..?

קבצים מצורפים

• לוגו נדלן.jpg
    KB 11.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אולי כך?

קבצים מצורפים

• לוגו נדלן.jpg
    KB 5.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אולי טיפונת לעגל את הפינות, וגם את הסיומות של הקווים לעשות עגולים (באופציה של הקווים).

תנסי לחשוב שהביאו לך כזה לוגו וביקשו ממך למדרן אותו. מה תעשי אז?

• הוסף לסימניות
אולי הרשון עם תוספת של פריטים לבניין כמו לחלונות או שיבוץ
בכללי רעיון עם פוטנצייל

• הוסף לסימניות
הגישה (הויזואלית) נכונה. והאימג' מתאים.
אין מקום "לרכך" באמצעות עיגול - ובטח לא הפינות של מה שאמור להיות בניין (!).
מיתון הזווית של האלכסון מספיק דיו.
יש גם מקום להרחיב את הפרפורציה - דבר שיתרום לנוחות עינו של הצופה.

מה שכן מפריע לי, זו תסמונת "המנוגרמה החסידית".
תסמונת ידועה זו אומרת בעצם: איך נכניס את ראשי התיבות של המייסד, גיסו, והאלטר זיידע שלו, לתוך השטח הנתון והמסכן של הלוגו. כדאי לזכור: תפקידו הראשון והעיקרי של הלוגו הוא להמחיש תדמית מסויימת (במקרה של חברת בניה - אמינות, חוסן כלכלי, מקצוענות וכו'), ולא לשמש כמצבה חיה לשמו של בעל הבית. ומה הכי מצער, שבסוף (או אפילו כבר עכשיו..) יצא לך לוגו מצויין, שיהיה כתוב מתחתיו: "ר.ש. עבודות בניה וקבלנות 1998 בע"מ".
איך זה בדיוק מוכר?..

• הוסף לסימניות
הבניינים יכולים להיות מחוברים יותר למעלה. זה ישדר יותר מקצועיות ופחות מונוגרמה.
צבעים מצויינים. עבודה יפה.

• הוסף לסימניות
אולי להוסיף לראשון חלונות בשין

• הוסף לסימניות
סליחה שאני סותרת את דברי הרשל'ה: אבל לוגו לא אמור להיות תעתיק מדויק של המציאות, לכן הזויות הישרות של הבניין לא מוכרחות להיות מיוצגות בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;318997:
סליחה שאני סותרת את דברי הרשל'ה: אבל לוגו לא אמור להיות תעתיק מדויק של המציאות, לכן הזויות הישרות של הבניין לא מוכרחות להיות מיוצגות בו.

אין על מה להתנצל.
דבריך נכונים חלקית. לוגו אכן אינו אמור להעתיק מציאות באופן מדויק דווקא, אך כשבאים להמחיש משהו לכלל הציבור (שאינו ניחן בחשיבה ויזואלית מופשטת) כדאי מאד להתחיל מפרפורציות המוכרות לעינו של המתבונן - והמזוהות על ידו כבניין.
גם אנטוני גאודי היה אדריכל (דגול), אבל אם תבקשי ממישהו לזהות צללית של אחת מיצירותיו, הוא יתחיל מניחוש שמדובר בעוגת קרם.
בלוגו, יש כמה שפחות מקום לניחושים. מישהו כבר ניסח זאת היטב: "אם יש ספק - אין ספק" (שזה לא טוב).

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בטח שהראשון,
לדעתי הלוגו יציב, ואמין, וזה מה שחשוב בנדל"ן.
מצטרפת להרשל'ה לגבי הזוית - קצת פחות חד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה