כללי חוו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
יידל מתאים בול לחסידי
ל"גרף הייתי משתמש באותם אפקטים אבל בפונט חסידי ולא פרסומי

• הוסף לסימניות
לוגו 1.PNG
האם גופנים אלו מתאימים יותר?
ומה בנוגע לצבע גופן?
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
רעיון מעניין
רק שאני קראתי את זה גרפ"ד
אם לא הייתי רואה את שם הניק שלכם
לא הייתי מבינה שהעיטור הוא חלק מהמילה. ושכתוב כאן בעצם גרפייד'ל

• הוסף לסימניות
רעיון מעניין
רק שאני קראתי את זה גרפ"ד
אם לא הייתי רואה את שם הניק שלכם
לא הייתי מבינה שהעיטור הוא חלק מהמילה. ושכתוב כאן בעצם גרפייד'ל
גם אני לא הצלחתי עד היום לקרוא את שם הניק כראוי...
לא מספיק קריא המילה יידל, וגם לא מרגישים שזו מילה בפני עצמה ובעצם יש לה את המשמעות של המילה יידל שזה רעיון מקסים.
אולי הדגשה של המילה בגוון אחר ושינוי בגודל יחסית למילה גרף, יפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, סגנון חסידי עם כל הטעם!
ומעניין, במבט לקובץ שצירפת - באמת לא כ"כ רואים את ה"יידל",
אך בתמונה מוקטנת (כמו ליד שם הניק שלך) - זה הרבה יותר ברור וקליט, כנלענ"ד.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח לצפות בקובץ... הוא כותב לי שאולי אני צריך הרשאה לכתיבה בקהילות נוספות...
ואני נורא סקרן לראות! מה עושים?

• הוסף לסימניות
כמו"כ מה בנוגע לצבע שחור בגרפ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה