כללי חוו"ד לכרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
זה כרטיס הביקור שהכנתי ללקוחה שלי.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 80.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני מתלבטת...

מה לשים בצד האחורי - את הסלוגן באחת משתי האפשרויות הבאות.
או את העיצוב הטיפוגרפי שהכנתי לה לכרזה, והציעו לי לשים אותו בכרטיס ביקור, אף על פי שזה קטן, ויראו מעט מאד מהכתוב.
אם תוכלו להקדיש לי מזמנכם עוד היום, שלא אפספס את המבצע...

תודה מאד מראש!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 89
  • 83769.jpg
    KB 47.6 · צפיות: 78
  • 83769.jpg
    KB 340.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!

לדעתי עדיף השני או השלישי.
השלישי יותר מעניין, אבל באמת צריך לחשוב אם הוא ייצא מוצלח בקטן. יכול להיות שכן אבל לא בטוח.

• הוסף לסימניות
בס"ד

טיפוגרפיה מדהימה!!אבל אני לא חושבת שזה ברור כל כך
אולי בכרטיס מאחורי הטיפוגרפיה תרשמי את השם והפרטים שיהיה ברור
אבל ממש יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mashi9879;276567:
בס"ד

טיפוגרפיה מדהימה!!אבל אני לא חושבת שזה ברור כל כך
אולי בכרטיס מאחורי הטיפוגרפיה תרשמי את השם והפרטים שיהיה ברור
אבל ממש יפה

לא הבנתי את הצעתך.

• הוסף לסימניות
השני מיוחד! נקי וברור.

• הוסף לסימניות
יפה ונקי, שימי לב ששורת הפרטים לא ממורכזת ונוטה ימינה. המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
השני...

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה יפה רק קחי בחשבון שמדובר בגודל של כרטיס ביקור!! זה יהיה מאד מאד קטן ונראה לי שזה יאבד את כל היופי כי גם מי שיתאמץ (כמוני למשל) לא יוכל לקרוא כלום

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שהיא לקוחה שלך (:))
אולי להדפיס דו צצדי, כשמצד אחד זה הקשקוש הטיפוגרפי (היפה),
ומצד השני, השם והפרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;276689:
לא ידעתי שהיא לקוחה שלך (:))
אולי להדפיס דו צצדי, כשמצד אחד זה הקשקוש הטיפוגרפי (היפה),
ומצד השני, השם והפרטים.

כן, זו היתה הכוונה.
אבל בסופו של דבר הלקוחה החליטה לא לשים את ה"קשקוש" הזה כי באמת לא יראו כלום בגודל כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה