כללי חוו"ד לכריכה לספר

• הוסף לסימניות
שלום חברים,
אנחנו הולכים להוציא בארגנטינה ספר בנושא שלום בית, של הרב שמחה כהן.
לספר קוראים "זוג נצחי"
אחת מחברות הפורום הכינה לנו דוגמאות לכריכה,
אחרי כמה סקיצות שנפלו, הגענו לזאת.

אני מעלה את הדוגמא לחוות דעתכם,
שימו לב!!! זוהי סקיצה רעיונית בלבד,
אל תתייחסו לביצוע, כלומר לצריבות הגרועות וכו',
אלא לרעיון בלבד.

תודה מראש!!!
אלי

צפה בקובץ המצורף 39771

קבצים מצורפים

• cover02-homePuzzle1.jpg
    KB 132.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומרשים

אבל הקונוטציה היא יותר מידי "היי-טקית"...
אם לא הייתי יודע מה הנושא הייתי עלול לחשוב שמדובר ב"מדריך לבניית אתר הבית"

אולי ללכת על צבעים יותר חמים. אולי להוסיף איזה מוטיב משפחתי, אולי משהו קצת מעולם הצומח? סתם זורק רעיונות...

• הוסף לסימניות
עבודה מקצועית ביותר!!!
הייתי משנה רק את הצבע למשהוא יותר חם ומשפחתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;262997:
מאוד יפה ומרשים

אבל הקונוטציה היא יותר מידי "היי-טקית"...

לחלוטין. הסתכלתי על התמונה בלי לראות על מה מדובר, ובדיוק זה מה שעבר לי בראש.

• הוסף לסימניות
מסכים עם שעיה, בכל מילה!

• הוסף לסימניות
נפלא ביותר ,רצוי להחליף את הצבעים בצבעים חמים

• הוסף לסימניות
מקסים, הייתי מסכימה להחליף את הצבע לצבע יותר ביתי ופחות שמיימי. נראה לי מיותר, ולא עובד עם התמונה הפסים מתחת לבית שכאילו מזרימים את הפאזלים לתוך הבית, הייתי מנסה למחוק אותם לגמריי ואולי לשים את חלקי הפאזל קטנים יותר מתקרבים לכיוון הבית.
בהצלחה! עבודה נהדרת!

• הוסף לסימניות
מקסים! הבית, הפאזלים, פשוט מיוחד.
לגבי החמימות שאכן חסרה כנ"ל, תנסי רקע בגוונים חמים יותר, וכמו כן פונט יותר "ביתי"- יותר עם רכות והתעגלות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש פה רעיון יפה, אבל הייתי מוותר על הלולאות שלמעלה (מצד שמאל).

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד, אכן רק את הצבעים כדאי לשפר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה