כללי חוו"ד ללוגו

• פותח הנושא ir
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תעזרו בחוות דעתכם על הדוגמאות ללוגו שהכנתי, עבור מחנה חורף לבנות.
תודה מראש!
אם יש למישהו כיוון שונה, אפשר להציע.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.3 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
זה עם המשבצות הוא מצויין.

• הוסף לסימניות
כנ"ל עם המשבצות זה נקי והכי לוגו בשבילי, מאד יפה

• הוסף לסימניות
גם אני הולכת על המשבצות
רק תיקון קטן - את הסימן שאלה לא על 2 משבצות או שתגדיל את המשבצת השחורה
או שתקטיני את הסימן שאלה

• הוסף לסימניות
תודה!
גם אני אישית אהבתי את הריבועים,
הלקוחה התלהבה דוקא מהשמאליים
(כל אחד והטעם...)

• הוסף לסימניות
אני אישית גם אהבתי את השמאלי העליון זה יותר 'מחנה'....
המשבצות מידי לוגו כזה של משהו רשמי... השמאלי יותר קליל ומתאים למחנה.

• הוסף לסימניות
באופן אישי אהבתי גם עם המשבצות וגם את השמאלי למעלה. אבל בהתחשב בזה שזה מיועד לבנות סמינר, אולי באמת מתאים קליל יותר ומחייך - השמאלי למעלה.

אופס. סטודיו די וי די כתבה כמוני באותו רגע. נחמד.

• הוסף לסימניות
לוגואים יפים ומתאימים למחנה בנות!
לדעתי השורה האמצעית טובה ונקיה.
ההתלבטויות בין שניהם כקודמי (רשמי מדי או מצועצע קצת וכו')

• הוסף לסימניות
המשבצות מעולה למשהו רשמי, מאוד יפה הרעיון
הימני העליון הכי מצא חן בעיני למחנה קיץ, וכדאי אולי להוסיף חיוך בבועה שיושבת על העיגול הגדול, וכן לנסות ליצור אותו נקי יותר

• הוסף לסימניות
הראשון מימין הכי נראה לי. אישית לא אהבתי את הסימן שאלה.
תנסי את הרעיון של ביג לונדון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה