כללי חוו"ד ללוגו

• פותח הנושא bake
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד
'לוגו' לעיצוב גרפי?
חו"ד..:p

קבצים מצורפים

• KB 86.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הלו - גרש עליון - תיקון.

רעיון נחמד לא גמור.

• הוסף לסימניות
בס"ד\
ח....חה...
הוספתי!

• הוסף לסימניות
חמוד נרעה עדין בתחילת עבודה הפונט לא משדר מספיק יוקרה והמשיחה מתחת צריכה שיפוץ

• הוסף לסימניות
השם לא לענין, מתאים לחנות אמנות, שמוכרת צבעים וחומרים לגננות, מורות וחובבי ציור...
והעיצוב ג"כ משדר שהמעצב טרי בתחום.
גם אם זה נכון, הלוגו צריך לשדר נסיון ומקצועיות. זה המראה הראשוני והתדמית הראשונית שלך.

כדאי לחשוב על כיוון אחר, אז שיהיה בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד!!
נראה לי שצריך לעבות עוד קצת את המשיחה, שתראה בצורה של צבע.
גם אפשר לעשות את המשיחה מורכבת מכמה צבעים - RGB או CMYK , שיהיה קצת יותר מעניין.
בהצלחה... ופרנסה טובה...............

• הוסף לסימניות
הפונט ומשיחת המכחול משדרים חובבנות או לחילופין סגנון קליל

• הוסף לסימניות
זה נראה שאפשר להוסיף את המברשת של הצבע...

• הוסף לסימניות
להליף את הצבעים, מה ששמת באחד להשים בשני.

• הוסף לסימניות
לסדר את הצ'ופצ'יק, ואחר כך לשאול את דינקיס מה דעתו.

(כידוע ליודעי ח"נ, וד"ל...)

• הוסף לסימניות
מבלי (!) להביע כל דעה על היצירה גופא,
אני רק רוצה להעלות שאלה בסיסית שכל מעצב צריך לשאול את עצמו בבואו לקבל חוות דעת על לוגו:
"האם הייתי קונה את המוצר / השירות מהפירמה אותה הלוגו מייצג?". כן, זה כל כך פשוט.
כשהדבר מגיע לגרפיקה השאלה מתחדדת כפליים. ושוב, מבלי להתייחס ללוגו המצ"ב, האם הייתי פונה לעבודת עיצוב גרפי אצל האדם שיצר את הלוגו עליו אני מתבונן.

בניגוד לנותני שרות אחרים, כל מוצר פירסומי-ויזואלי שגרפיקאי מנפיק, עבור כל לקוח, - הוא בעצם מעין פרסומת והוכחת יכולת לעצמו הוא.

במידה והתשובה לשאלהנ חיובית, הכיוון נכון.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
'לוגו'

בס"ד
'לוגו' חדש:
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• KB 59.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בס"ד
חו"ד
בבקשה!!!!1

• הוסף לסימניות
ככה,
צריך פחות רווח בין שורות הטקסט
וכן עבודה על הצבעים, הם לא משתלבים טוב ביחד ולא משדרים אמון ומקצועיות. אפשר בהיר וכהה אבל לא שלושה בהירים, במיוחד ששתיים ממש דומים. ולא צריך יותר משתי צבעים בלוגו.
וכן כשכותבים לוגו ויש לו גם פונט בעברית וגם באנגלית הם צריכים להיות מאותה 'משפחה', אין שום קשר בין הפונטים כאן, כל אחד 'מדבר' על משהו אחר..
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
2 לוגויים

בס"ד
חו"ד
(נ.ב: אני אוהבת את הסגנון הזה)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 666.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בס"ד
הצבעים יצאו לי אחרת במציאות,אבל רק חו"ד כללית

• הוסף לסימניות
הראשון חמוד.
רק תעשי את המשיחה קצת יותר צרה וחופשית.

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את הפונט ליותר רציני, זה יראה יותר מקצועי!!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ה"מה דעתכם" הכחול בסוף הכי יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה