כללי חוו"ד ללוגו

• הוסף לסימניות
אני לא ממש מתמצאת בעיניין, אבל מישהי ביקשה ממני לוגו למוצרי יודאיקה מאוירים.
בלי רחמים.

קבצים מצורפים

• KB 27.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הכיוון בהחלט אפשרי,
הביצוע הספציפי לא.

אני מבין שמדובר כרגע בסקיצה?

• הוסף לסימניות
השאלה היא
באיזה סוג ציורים מדובר
אם בסגנון הלוגו - אז הלוגו נחמד ובכיוון -
אך אם מדובר בסגנון ציור שונה יותא אומנותי/סגנון עתיק ויוקרתי אז זה ממש לא הכיוון

• הוסף לסימניות
כיוון מאד יפה.

הערה קטנה בדרך אפשר:
בתוך הספר לכתוב את המילה "חוי" בצורה של לוגו
ובצד (מחוץ לס"ת) לכתוב חוי יודאיקה וכו'..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;251651:
השאלה היא
באיזה סוג ציורים מדובר
אם בסגנון הלוגו - אז הלוגו נחמד ובכיוון -
אך אם מדובר בסגנון ציור שונה יותא אומנותי/סגנון עתיק ויוקרתי אז זה ממש לא הכיוון
מה זאת אומרת? זה מגילות אסתר, ברכות הבית וכו' מאוירים.

• הוסף לסימניות
תוכלו בבקשה לתת לי יותר הוראות לשינוי?

• הוסף לסימניות
יש סגנון איור קליל חביב בלי ירידה לפרטים
ויש את האיור הכבד יותר - מלא פרטים יצירה רצינית
ולכן - כוונתי היתה לומר באם המאירת המדוברת היא בסגנון א' הכיוון שלך מעולה
אך אם המאיירת שלך היא בכיוון ב' הלוגו ממש לא משקף את המקצוע שלה - ולכן הוא לא מתאים
אולי תבקשי ממנה לצייר לך ספר תורה/מגילה ואותו תשלבי בלוגו במקום לקחת קליפארט מוכן

• הוסף לסימניות
לא. אני חושבת שזה יותר כמו שתארת את סוג א'. אז זה בסדר?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיהיה יותר מקורי לקחת איור מהצירת מאשר קלפיארט מוכן
אך במקרה ואת כן נארת איתו
הכיוון הכללי נחמד מאוד
כמה תיקונים :
1. המכחול - מטושטש מאוד
חפשי איור בסגנון המגילה ע"מ שישתלב בצורה חלקה
2. המלצתי להכניס לתוך המגילה רק את הלוגו - הווי אומר רק את המילים: "חוי יודאיקה" - באותו פונט
ואת ההמשך נסי לשב מבחוץ בצורה חלקה ויפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה