כללי חוו"ד ללוגו

• פותח הנושא mali
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצורף לוגו לקידום תלמידים מתקשים בגמרא בשיטה חדשנית, מחכה מאוד לביקורת והערות.

תודה רבה

צפה בקובץ המצורף 63379

קבצים מצורפים

• לוגו השיטה[1].jpg
    KB 159.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
הצללית לא מספיק מלוטשת. למרות שהיא רעיון טוב.
חוץ מזה שלא משתמשים בסימנים קטנים ללוגו - הדף גמרא מטושטש ומפריע מאד לעין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברבצ;408815:
הצללית לא מספיק מלוטשת. למרות שהיא רעיון טוב.
חוץ מזה שלא משתמשים בסימנים קטנים ללוגו - הדף גמרא מטושטש ומפריע מאד לעין.

אני חושבת שהיא (הוא?) צודק/ת, עדיף ספר פתוח או משהו בסגנון, או דף גמרא ויקטורי בלי טקסט אלא שורות - אם את מבינה למה אני מתכוונת.
ונראה לי שצריך צבעים יותר ישיביש, או שזו שיטה דיגיטלית?

• הוסף לסימניות
השיטה היא אכן דיגטלית, מאוד חדשנית והלרוח רצה צבעים מאוד חדשניים, אופטימיים וממש לא ישיביש, אגב, הם לא כ"כ זוהרים, זה רק כאן.
השתמשתי לו ג"כ בציור וקטורי של גמרא, אבל הלקוח לא רצה, אלא דווקא דף גמרא, אז על העיקרון הזה, אלו עוד רעיונות יש לכם לשיפור? העיגולים שתוחמים במקום? או מיותרים?
תודה מראש לכולם.

• הוסף לסימניות
אוקי, אם זו שיטה דיגיטלית הצבעים לעניין.
אני חושבת שהעיגולים במקום אבל אולי תשכנעי את הלקוח שיותר יפה דף ויקטורי?!

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד!
לדעתי לשפר ולחדד את הצללית של הילד....

• הוסף לסימניות
תסבירי ללקוח, כאשת מקצוע, שלא משתמשים בתמונות ביטמפיות בלוגו, על אחת כמה וכמה לא בתמונה כזו, שבהקטנה ואיכויות ירודות של דפוס (למשל בניירות שנשלחים בפקס...) תיראה זוועה.

העמידה על שלך בנושא הזה, זה המינימום שאת חייבת לו כאשת מקצוע, כי לוגו כזה אפשר (ומחילה על הבוטות, כן?) לזרוק לפח ברגע שזה מגיע לגדלים קטנים ולדפוס לא איכותי.
ואני מדברת עכשיו נטו ברמה הטכנית, בלי שום קשר לאיכות העיצוב שלך.

רעיונות לפתרונות:

ניתן לדעתי להגיע לגירסה וקטורית מינימליסטית שתאזכר דף גמרא (נסי להתבסס על המבנה הייחודי של גושי הטקסט בדף), גם בלי שייראו את המילים עצמן.
לחילופין, ניתן אולי להשתמש במוטיב אחר שיאזכר לימוד גמרא, למשל (סתם רעיון...) המילה "מאימתי" מוקפת במסגרת מעוטרת, כמו שיש בדף הפתיח של מסכתות בגמרא. עשיתי משהו דומה פעם, וזה עבד מצויין, אם כי לא בהכרח מתאים ללוגו. שווה לבדוק.

על דמות הילד ראוי עוד לעבוד, היא לא מהוקצעת מספיק. צריך להגיע למשהו הרבה יותר מדוייק וברור, אולי עם תנועה של פילפול עם האגודל...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התחלה מצוינת, אני מסכימבה שהדף חייב להיות ווקטור
הנה לוגו שעצבתי לפני 10 שנים בערך שדומה ברעיון

קבצים מצורפים

• bircaslogo.jpg
    KB 203.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נמה, לוגו נהדר! זה ממחיש בדיוק איך מעבירים את הרעיון של דף גמרא מבלי להכניס שום טקסט לדף.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם, תיקנתי את הלוגו, משום מה איני מצליחה להעלות אותו, מקווה כבר להצליח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה