כללי חוו"ד למודעה לספר

• הוסף לסימניות
מודעה שעיצבתי עבור ספר שיצא לאור.
ההרגשה שהלקוח רוצה להדגיש שם את הלימוד וההנאה מהספר בשולחן שבת.
איזה מהן טובה יותר?
אשמח לחוו"ד מקצועית. ולהערות והארות.
(שמתי לב שבמודעה התחתונה הוילון השתנה בטעות לכחול - זה צריך להיות בדיוק כמו בעליונה).
תודה.

קבצים מצורפים

• מודעה פמוטים.jpg
    מודעה פמוטים.jpg
    KB 490.7 · צפיות: 23
  • מודעה שולחן שבת.jpg
    מודעה שולחן שבת.jpg
    KB 547.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
במודעה השנייה הקליטה בעין הרבה יותר מהירה להבין שמדובר בקשר לשבת

• הוסף לסימניות
מצד שני,
במודעה הראשונה הפוקוס יותר על הספר,
ובשניה הספר יותר נבלע

• הוסף לסימניות
ומפריע לי גם - יש לך הרבה פעמים שיש מלל על תמונה,
ב2 המודעות,
וזה לא ממש נקי וקליט לעין.
(במודעה השניה למשל, המילים "הספר שזכה לאלפי..."
קוטע את הנר בצורה לא יפה)
הייתי משאירה את הרקע הבהיר מהמודעה הראשונה,
עם התמונה מהשניה אבל מגדילה את הספר וגורמת להתמקד בו יותר.

בכל מצב, הבסיס והכוון יפיהפה!!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה.
ואיפה היית ממקמת את הכיתוב "הספר שזכה..."?

• הוסף לסימניות
ניכרת ההשקעה בעיצוב המודעה, יש כאן הרבה עצים בלי מסר ברור וקליט.
תחשוב מה המסר שלך לקונים הפוטנציאליים (ההנאה וההתרוממות הרוחנית בסעודת שבת), תחשוב איך אפשר לבטא את המסר בלי להגיד אותו (לא להאכיל בכפית), תקדיש שתי שליש עליונים של המודעה להעברת המסר (לדוג' בלבד, שולחן שבת ערוך בתוך בית מדרש עם מלל 'סעודת שבת באווירה תורנית'). את כל המלל תקטין ותכניס למטה (את הספר להגדיל), מספר טלפון גדול עם משפט הנעה לפעולה (אצלך כבר לשבת הקרובה).

• הוסף לסימניות
באמת ניכרת ההשקעה בשתי המודעות, לסדר את הכל יפה ונכון.
במבט ראשון הייתי בוחרת בשנייה, אם כי בראשונה יש יותר אור שכדאי להדגיש. כדאי ללכת על גוון הקרם ולהעמיד רקע נקי או חסידי עם טקסטורה עדינה, כי כרגע התמונה היא לא רקע ולא דמות.
אולי כדאי לקחת את הסגנון של הראשונה, את העיטור שמתחת לכותרת הייתי מנסה לשלב אחרת- או שיהיה בצבע הכותרת או שישתלב איכשהו באותיות עצמן. את העיטור מלמטה הייתי מורידה.
ובשביל להמחיש שולחן שבת אפשר לקחת שולחן עם מפה לבנה או משהו אלגנטי אחר, להעמיד את הספר עם נרות שבת וגביע קידוש וטיפה לסדר אור וצל.
בטיפוגרפיה צריך קצת שיפור- לתת היררכיה יותר ברורה.
מציעה לך להסתכל על מודעות באותה קטגוריה, לנסות להבין איך ביטאו שם את אור השבת.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה