כללי חוו"ד למיתוג פיקטיבי

• הוסף לסימניות
מעולם עוד לא מיתגתי מישהו,
ואת רוב ההשראה שאני מקבל זה בעצם מהשיטוטים בפורום ומהתגובות המחכימות של האנשים פה.
אז בבין לבין אני מוסיף לקח והנה עשיתי לוגו ומודעת פרסום לטכנאי מחשבים שלא קיים
הפונטים חינמיים והכל

אני עוד לומד בפרוג בעיצוב גרפי
ואת כל הענין של מה שנקרא קריאטיב ספגתי רק בנגיעות קטנות מהפורומים פה אז בעדינות עם הגרזן :)

Hafginu.png KorRuah.png
OrBiktze.png
6767.png

• הוסף לסימניות
אז ככה...
קודם כל, משהו נתן לי תחושה יותר חגיגית, כמו אירוע, מוזיקה, תקליטן וכו' אולי האחוזים הגבוהים של השחור, והקווים הרכים והמסתוריים. טכנאי מחשבים הייתי מצפה למשהו בהיר נקי וטכני מאד!
אולי אפילו איזכור של מחשב, עכבר, כבלים וכו' (ברעיון...)

הלוגו:
האותיות- נראה טוב, לדעתי אפשר לפשט את זה בלי הרקעים, רק האותיות ועוד איזה קו ישר או מעוגל סביב, שיותר מסמל טכני! וסלוגן, הייתי ממליצה בעברית, כיון שאני משערת שקהל היעד הוא ישראלי, לא?;)
בגדול זה ברמה, יפה מאד!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מחכה לראות את העבודות של לאחר הלימודים,
מצטרפת להערות הקודמות...

• הוסף לסימניות
אז ככה...
קודם כל, משהו נתן לי תחושה יותר חגיגית, כמו אירוע, מוזיקה, תקליטן וכו' אולי האחוזים הגבוהים של השחור, והקווים הרכים והמסתוריים. טכנאי מחשבים הייתי מצפה למשהו בהיר נקי וטכני מאד!
אולי אפילו איזכור של מחשב, עכבר, כבלים וכו' (ברעיון...)
ישנו איזכור-תקליטור,מאוורר מעבד,מארז.
לגבי התחושה החגיגית והצבעים-אכן,הארת עיני לכיוון נוסף ותודה על כך.

הלוגו:
האותיות- נראה טוב, לדעתי אפשר לפשט את זה בלי הרקעים, רק האותיות ועוד איזה קו ישר או מעוגל סביב, שיותר מסמל טכני! וסלוגן, הייתי ממליצה בעברית, כיון שאני משערת שקהל היעד הוא ישראלי, לא?;)
בגדול זה ברמה, יפה מאד!

בהצלחה!

תודה רבה!

אני מחכה לראות את העבודות של לאחר הלימודים,
מצטרפת להערות הקודמות...

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה