כללי חוו"ד לעבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;292941:
שידרוג רציני!
תורידי את הצל,
ותעשי את ההשתקפות קצת פחות שקופה, כדי שלא ייראה כמו לכלכוכים.
לא כתוב על הקרטון איזה מין שתיה יש בפנים! איזה טעם?
תודה תודה כתוב זה בטעם תפוח עדין...
אז אני בכיוון טוב..??;)מתחילה להכנס לזה?חח

• הוסף לסימניות
אוקי אולי צריך לשנות את הפונט לכיתוב הזה "טעם תפוח"
ניסית לשים תפוח ליד הקרטון כמו שהציעו? נראה לי שזה ממש יהיה אדיר. אבל צריך תמונה ממש טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;292947:
אוקי אולי צריך לשנות את הפונט לכיתוב הזה "טעם תפוח"
ניסית לשים תפוח ליד הקרטון כמו שהציעו? נראה לי שזה ממש יהיה אדיר. אבל צריך תמונה ממש טובה.
אם אני ישים בצד תמונה אז אני יצטרך לשים גם על הקרטון שתיה לא???
וזה נמאס כבר רציתי לנסות משו יותר חדשני לא לתת להם פירוט שיבינו לבד מה הטעם..(גם כתוב וגם הצבע...לא מספיק??)??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;292949:
אם אני ישים בצד תמונה אז אני יצטרך לשים גם על הקרטון שתיה לא???
וזה נמאס כבר רציתי לנסות משו יותר חדשני לא לתת להם פירוט שיבינו לבד מה הטעם..(גם כתוב וגם הצבע...לא מספיק??)??
אולי נמאס אבל אנשים "קוראים בעיניים"
אלי השתיה לא היתה מדברת אם לא היה שם תפוח עסיסי או כוס שתיה מוצפת כזאת או כל משהו אחר שמעלה את הריר לפה (סליחה על הביטוי) ווממש 'מצמיא' אותך בלי שתרגיש.
באריזה שהעלית אין משהו שמושך הלוגו מתאים בצורה שווה גם למעצב גרפי, לחייט, לקייטנה ועוד הרבה...
הדרך ארוכה ולא צריך להתיאש אני אומרת את זה בשביל שתשתדרגי הלאה כי את ממש בכיוון. אבל צריך עוד...

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;292951:
אולי נמאס אבל אנשים "קוראים בעיניים"
אלי השתיה לא היתה מדברת אם לא היה שם תפוח עסיסי או כוס שתיה מוצפת כזאת או כל משהו אחר שמעלה את הריר לפה (סליחה על הביטוי) ווממש 'מצמיא' אותך בלי שתרגיש.
באריזה שהעלית אין משהו שמושך הלוגו מתאים בצורה שווה גם למעצב גרפי, לחייט, לקייטנה ועוד הרבה...
הדרך ארוכה ולא צריך להתיאש אני אומרת את זה בשביל שתשתדרגי הלאה כי את ממש בכיוון. אבל צריך עוד...

המון הצלחה!
לוקחת לתשומת ליבי אני יחפש משו במיוחד כדי שיגרה אותך....;)וחסר לך ולא תקני....חח
ועוד משו אם אני יוסיף במודעה כוס או תפוח (עוד לא החלטתי)אני יצטרך להוסיף גם על הקרטון שתיה??

• הוסף לסימניות
נחו עלי כמה רגעי חסד... ;) הנה לך -

קבצים מצורפים

• box.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 21
  • box.ai
    KB 498.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
וכשאת מרכיבה על זה את העבודה שלך- שימי לב (ע"פ המקור שאותו צירפתי) לפינות חשוכות יותר, חלקים בהצללה וכו', זה יקפיץ לך את העבודה פי כמה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;292961:
וכשאת מרכיבה על זה את העבודה שלך- שימי לב (ע"פ המקור שאותו צירפתי) לפינות חשוכות יותר, חלקים בהצללה וכו', זה יקפיץ לך את העבודה פי כמה.
בהצלחה.
אין בעיה..אני בעז'ה ישב על זה מחר או בימים הקרובים ויעלה אתזה לביקורת מקווה שזה יהיה הסוף..חח

• הוסף לסימניות
בס"ד
אולי המילה התמכרתי היא בעלת קונוטציה שלילית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסף טובי;293095:
בס"ד
אולי המילה התמכרתי היא בעלת קונוטציה שלילית
היום כבר לא יודעים מה שלילי ומה לא מרוב שהכל אותו סיגנון..

• הוסף לסימניות
יפה.
משהו פה לא מסתדר לי עם הפרספקטיבה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלי;293222:
יפה.
משהו פה לא מסתדר לי עם הפרספקטיבה...
התיאשתי לחלוטין...אני מחפשת שעה כבר תמונה של מים מתפרצים כדי שהבקבוק יצא מזה ואני לא מוצאת...אולי תנו לי רעיון מה לעשות?..;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;293225:
התיאשתי לחלוטין...אני מחפשת שעה כבר תמונה של מים מתפרצים כדי שהבקבוק יצא מזה ואני לא מוצאת...אולי תנו לי רעיון מה לעשות?..;)
הנה רעיון: פשוט אל תעשי מים מתפרצים..
פשוט שימי תפוח ליד וגם על הקופסא וגמרנו.
אולי את ה"שפריץ." של המים אפשר להחליף במין שפריץ וקטורי צבעוני, אם יש לך כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;293231:
הנה רעיון: פשוט אל תעשי מים מתפרצים..
פשוט שימי תפוח ליד וגם על הקופסא וגמרנו.
אולי את ה"שפריץ." של המים אפשר להחליף במין שפריץ וקטורי צבעוני, אם יש לך כזה.
צבעוני??????

• הוסף לסימניות
צבעוני- ירוק בהיר..? גווני תכלת ולבן?
הכוונה פשוט משו וקטורי שאת צובעת בעצמך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;293239:
צבעוני- ירוק בהיר..? גווני תכלת ולבן?
הכוונה פשוט משו וקטורי שאת צובעת בעצמך
זה יתקבל יפה??? אני עכשיו יושבת עלזה אז ...ה' יעזור לי...
אילה תודה.

• הוסף לסימניות
שיניתי כיוון איך זה עכשיו? למטה יהיה טעמים שונים...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 351.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
גדול כבוד המודעה השניה מהראשונה..

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה