חוו"ד לעיונכם מומחי פרוג! אשמח לתגובתכם על ההצעה!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
איני מבין כלל בייעוץ משכנתא..
קיבלנו השבוע את האישור עקרוני
אשמח לקבל חוו"ד על ההצעה המצורפת
א גוטע קוויטל
1728902293556.png

• הוסף לסימניות
נשמע שיש מה לשפר.
מנסה לברר - מה רע בתמהיל? שליש קבוע וכל השאר לא צמוד.
אלא אם כן אתה מתכוון לשינוי בתקופות התשלום. ואולי להקטין את ההלוואת זכאות מעט
מסכימה שיש מה לשפר בריביות. כנראה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מנסה לברר - מה רע בתמהיל? שליש קבוע וכל השאר לא צמוד.
אלא אם כן אתה מתכוון לשינוי בתקופות התשלום. ואולי להקטין את ההלוואת זכאות מעט
מסכימה שיש מה לשפר בריביות. כנראה
במידה ואתה יכול לקצר שנים תמיד תתמקד בקבועה וכל שכן בצמודה זו דעתי

• הוסף לסימניות
מה זה אומר במקרה שלי?
שאם יש לך אפשרות מבחינת היחס החזר (= תשלום לעומת הכנסות) לקצר את התקופות של המסלולים הקבועים - שזה כולל הזכאות אז תעשה את זה. בעדיפות על הזכאות
@ראובן 23 , עניתי במקומך אז רק תוודא שעשיתי את זה נכון

• הוסף לסימניות
מה זה אומר במקרה שלי?
לקצר בשנים במסלול הראשון.
ובמידה וההחזר נהיה קצת קשה להאריך בעד את השנים במסלול השלישי.
בכל מקרה זה לא האתרוג הכי יפה היום בשוק.

• הוסף לסימניות
@הון ובית
אשמח לדעתך
הוא ישמח בוודאי לענות אבל כדאי שתפרוש את משנתך לפני. האם יש סיפור מיוחד מאחרי המשכנתא וכד'. אם כי אני נוהגת להוסיף כנראה וכד' אבל הוא נוהג בצורה יותר אחראית ולמודת נסיון.

• הוסף לסימניות
הוא ישמח בוודאי לענות אבל כדאי שתפרוש את משנתך לפני. האם יש סיפור מיוחד מאחרי המשכנתא וכד'. אם כי אני נוהגת להוסיף כנראה וכד' אבל הוא נוהג בצורה יותר אחראית ולמודת נסיון.
הכנסות תקינות
החזרים תקינים
60 אחוז הון עצמי
40 אחוז משכנתא
(השמאי שם את הנכס בצורה קיצונית לרעה אך עדיין ההון עצמי קצת מעל 60% יתכן וזה הגורם?)

• הוסף לסימניות
לקצר בשנים במסלול הראשון.
ובמידה וההחזר נהיה קצת קשה להאריך בעד את השנים במסלול השלישי.
בכל מקרה זה לא האתרוג הכי יפה היום בשוק.
האם הבנתי נכון?
אני מבין מדברך שכדאי לבטל לגמרי את ההלוואת זכאות
וכן הריביות במסלול השלישי יכולות להיות יותר טובות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אני יקצר בשנים כפי המלצתך וכו'
ללכת על האתרוג הזה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה