כללי חוו"ד לפלייר ולוגו

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תערוכת המחזור של מרים שרביט הייתה מיועדת אמנם לבנות בלבד, אך כמציג הרשתי לעצמי לקחת סיבוב בין דוכני המציגות כדי להתרשם.
מה אומר ומה אדבר? מי שלא ראה את תערוכת המחזור של סיעור מוחות, הרי שלא ראה תערוכה מימיו. תערוכה כפי שרק גב' שרביט יודעת להרים.
לאחר סיבוב קצר בין המציגות, חלשה דעתי. אם חשבתי שאני יודע פרק או שתיים בתורת העיצוב, הרי שבאו הבוגרות של סיעור ומוחות והוכיחו כי עדיין דרך לפני.

14 שעות מתישות של עמידה על הרגליים אין זה דבר של מה בכך, ובמיוחד לאור העובדה שגם לא יכולתי להרשות לעצמי יותר מ2 כוסות קפה שחור (כוס קפה שחור עלה 10 ש"ח, הייתים מאמינים? אכן, קפה שחור יקר לליבי מאוד, אך לא עד כדי כך) התחלתי להתרוצץ גם בין המציגים.
בתחילה דברתי קימעה עם אורן מגרפצ'יק, בחור מעניין עלי לומר. וסחטתי ממנו כוס מיץ (טוב, לא בדיוק מיץ טבעי, מדובר בכוס ברד אדום, דבר שבא בעיתו לאור העובדה שפחית קולה עלה במזנון 12 ש"ח).
לאחר מכן פגשתי את התוכניתן של סנופי הנקדן. בן אדם עדין ומעניין שנהנתי לשוחח עימו במשך כשעה.
מה שהפריע לי איתו היה הפלייר שפירסם את תוכנת הניקוד שלו. הצעתי לו שידרוג תדמית ללוגו ולפלייר, הוא הסכים, אך ביקש שהלוגו לא יאבד מהאוירה של הלוגו שיש לו כרגע. ובכן, לקחתי את האתגר (אולי לאור חלישות הדעת שקיבלתי מהבוגרות של סיעור מוחות).

אז הנה הפלייר המקורי, ומתיחת הפנים שעשיתי.

קבצים מצורפים

• snopi1.jpg
    KB 923.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
והשידרוג (סקיצה של השידרוג נכון יותר לומר)

...

קבצים מצורפים

• snopi2.jpg
    KB 167.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה.
אבל שכחת את העניין שהטקסט אמור להיות מנוקד, בכדי שהמודעה תיזכר כפרסומת לתוכנת ניקוד.
ואולי תעלה משהו שממנו "חלשה דעתך" (:

• הוסף לסימניות
מדהים!,
מה שעיצוב, טיפוגרפיה וצבע יכולים לעשות...

• הוסף לסימניות
אליהו, העיצוב שלך מוסיף ממש אך 2 דברים שלא חשבת עליהם (או שחשבת והחלטת בכל זאת לא לעשות משהו בנידון)
א. כפי שכבר אמר אלי, הטקסט צריך שיהיה מנוקד.
ב. הטקסט במודעה שלך צפוף בטירוף, הן מבחינת הרווח בין המילים, והן מבחינת הרווח בין השורות.
לענ"ד, מודעה על תוכנת ניקוד חייבת להיראות ידידותית, עם טקסט מרווח ומנוקד.

• הוסף לסימניות
העיצוב והקומפוזיציה טובים. (מזכיר את הסגנון של איקאה)
כמו שאמרו לגבי ניקוד הטקסט כמובן. (אני מניח שפשטו לא הספקת)
לגבי הלוגו אני מאמין שיש מקום לשיפור.
הן בפני הינשוף, והן בצורת הספר שדפיו מתעבים והולכים כלפי קצותיהם.
גם משהו בידים/כנפיים של הינשוף לא ממש מסתדר לי...

• הוסף לסימניות
השראה לינשופים

..

קבצים מצורפים

• owlgarden.jpg
    KB 18.6 · צפיות: 9
  • Little_Owl_by_dolphy.jpg
    KB 160.8 · צפיות: 11
  • Owl_by_RILLAH.jpg
    1.6 MB · צפיות: 11
  • Owl_by_harryett.jpg
    KB 318.3 · צפיות: 13
  • Wizard_Owl_by_VisionCrafter.jpg
    KB 312.9 · צפיות: 9
  • Ruths_Owl_by_rebel_penguin.jpg
    KB 133.8 · צפיות: 9
  • Owl_by_SeraphimProphets.jpg
    KB 168.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אליהו פריד - תותח.

• הוסף לסימניות
שייע,
עם השראה כזו, אפשר להתחיל לראות בחושך....

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את איך שסגננת את הספר שהוא מחזיק ביד, למשהו מתעגל יותר

• הוסף לסימניות
על דבר אחד אין חולק על אליהו פריד
"תחי הטיפוגרפיה"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה