חוו"ד לציור חדש - מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
ציור למודעת פרסום עבור ארגון נשים בשכונתי,
דעתכם חשובה לי מאוד,
אשמח להערות בונות וגם למחמאות... :D

העליתי למטה תמונה נוספת משופרת כדי לקבל את חוות דעתכם,
תודה שאתם מסתכלים!

קבצים מצורפים

• לב טוב2.jpg
    KB 571.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד !
שני הערות קטנות ...( שלא הייתי מעיר אילולי ביקשת)
הסבא לא מביט לכיוון הילד כיוון שהוא עומד מפרופיל
אם הוא היה עומד עם גב אלינו בעצם באותה זווית כמו הילד רק עם גב אלינו
זה היה מעולה

הערה נוספת הקוו התחתון יותר מדי מתרומם ... זה נותן תחושה לא נוחה
עדיף לתת לו פחות זווית

• הוסף לסימניות
סגנון כלבבי!!!

מאוד מוצלח

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד מאוד.אולי למודעת פרסומת צריך צבעים עזים יותר ומושכים.קצת חיור לטעמי.תשאלי את המבינים.

• הוסף לסימניות
מקסים!
נורא אהבתי את הילד...

• הוסף לסימניות
ציור חמוד. לפי הפרספקטיבה שציירת, הסבא והילד באותו גובה. באופן כללי: פוטנציאל מעולה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
לשפר צבעים,
הכיפה של הזקן מדי "צעירה"
השפם שלו לא טבעי
הילד מקסים, אבל ה"מפתח שוודי" הנ"ל, מונח לו ביד כאילו זה מגעיל אותו להחזיק את זה..

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים!

תיקנתי על פי המלצותיכם,
איך זה עכשיו?
יש לי שאלה:
איך אפשר לתת הרגשה שהסבא מחייך מזווית כזו?
עשיתי לו לחי גבוהה וזה לא ממש נראה עדיין.....
אשמח לכל תגובה שהיא
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• לב טוב2.jpg
    KB 851.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה ממש!
הסבא הרבה יותר "סבאי".
הייתי מדגישה לו יותר הבלטה בגבה ואח"כ את כל המצח שיתעגל הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
לדעתי לפני החיוך, נראה לי שכדאי שתשימי לב שעכשיו לסבא יש הרבה מצח והעין האף וכו ממורכזים למטה מידי בפנים.
אז בשביל שיהיה מקום לחיוך צריך קודם להעלות את את העין וכו למקום שלהם וגם תוציאי לו קצת אף אחרי זה ישאר לך מקום לחיוך במקום שבו צריך להיות הפה.

נראה לי שגם כדאי שתורידי את האוזן של הילד טיפה יותר למטה.

בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה