חוו"ד לקניית מצלמה

• הוסף לסימניות
היי, מפרסמת עבור אחותי, בדקתי קצת בפורום ולא ראיתי תשובה לשאלתה, אשמח לתגובתכם:

אני צלמת וידיאו, בעיקר קליפים מתענינית להשתדרג ממצלמת וידיאו פנסוניק X920 למצלמת DSLR

האם למישו יש ידע בדגמים: 760D/ 80D?

האם ההבדל בינהם משמעותי?

האם זהו אכן שדרוג?

אשמח מאד מאד לשמוע מנסיונכם
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
זה שידרוג ושינמוך כאחד.
השידורג הוא בחדות ואיכות התמונה בעיקר בתאורה נמוכה ובקלוזאפים. וכן בקבלת עומק שדה צר במידת הצורך.
השינמוך בנוחות עבודה משמעותי מאוד.
מבחינת הדגמים ה80D עם פוקוס מעולה, ובאופן כללי מצלמת DSLR טובה

• הוסף לסימניות
תודה תדמית
האם בתקציב של 5000 ש"ח היית ממליץ לי להשתדרג למצלמה זו או שיש אופציה אחרת עדיפה?​

• הוסף לסימניות
ה80D היא מצלמה מעולה, החיסרון היחידי שלה (שהוא לא ממש חיסרון) שאין לה 4K.
קחי בחשבון שיש לה עדשה ייעודית לוידאו 18-135 שאפשר להרכיב עליה מנוע זום שיהפוך את החיים לקלים יותר, לכאורה ולא מניסיון.
ושצריך לחשוב על פתרון נכון לסאונד במצלמות האלו, ויש כמה אופציות, שתלויות הרבה בשיטות העבודה של הצלם.

אני לא בטוח שהנ"ל נכנס ב5000ש"ח.
רק בשביל הידע הכללי, המתחרה שלה זו סוני A6300 או A6500

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n5025106:
ה80D היא מצלמה מעולה, החיסרון היחידי שלה (שהוא לא ממש חיסרון) שאין לה 4K.
קחי בחשבון שיש לה עדשה ייעודית לוידאו 18-135 שאפשר להרכיב עליה מנוע זום שיהפוך את החיים לקלים יותר, לכאורה ולא מניסיון.
ושצריך לחשוב על פתרון נכון לסאונד במצלמות האלו, ויש כמה אופציות, שתלויות הרבה בשיטות העבודה של הצלם.

אני לא בטוח שהנ"ל נכנס ב5000ש"ח.
רק בשביל הידע הכללי, המתחרה שלה זו סוני A6300 או A6500

בהצלחה[/QU
ה80d נכנסת במחשת אלפים ש"ח.
ולגבי הסאונד לא חושבת שזה בעיה אצלה,
היא כותבת שבעיקר היא עושה קליפים ובד"כ בקליפים בין אם הם של בת/ר מצוה
או קליפי פרסומת משתמשים בהם במוזיקה או במנגינות רקע מבחוץ, כך שלא חושבת שהיא תצטרך סאונד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההענות!
קיבלתי המלצה למצלמת פנסוניק GH4 שהיתרון הברור הוא הסלוומושן
מה אתם אומרים?
אשמח לשמוע תגובה מהתנסות בפועל במצלמות אלה

• הוסף לסימניות
כתבתי על כך בעבר באחד האשכולות בהרחבה.
GH4 היא מלכת מצלמות הוידאו לאירועים, בדימוס (מחליפתה GH5, עדיין בשלבי קליטה, ולא שמעתי עליה עדיין מידע מעמיתים למקצוע). באופן כללי סידרת GH מוכוונת וידאו. החיישן קטן יותר מאשר בקנון ובסוני הנ"ל.
לצילום קליפים עדיפות המצלמות הנ"ל בגלל עומק השדה והאיכות בקלוזאפים.

הערת אגב: איכות נמדדת לא רק באיכות אבסולוטית של חיישן-עדשה-מעבד, אלא במכלול הדברים ובנוחות התפעול שלהם. לכן אסור לקנות מצלמה רק בגלל שעל הנייר היא טובה יותר. ולדעתי בהקשר הזה קנון מובילה, ולכן גם בפועל יש לה יותר משתמשים (מרוצים).

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
גם אני לפני קנית מצלמה, והאמת שלי המליצו מאד על gh4. את ה 80d ניסיתי באופן אישי, והיא לא מתאימה לי בכלל בעיקר בגלל הכובד שלה. לא רלוונטי לי להסתובב עם כזה גודל של מצלמה.

השאלה שלי היא, האם עדיפה הסוני בהנחה שאין לי תקציב כרגע ל a7s, האם יש מקבילה לgh4 שנותנת 4k וכן סלוומושן ברמה מקבילה לgh4?

• הוסף לסימניות
סוני A6500 עם חייישן גדול יותר, וטכנולוגיה מתקדמת יותר.

• הוסף לסימניות
אתה יודע אם יש בו סלוומושן ו 4k?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lovely;n5028140:
אתה יודע אם יש בו סלוומושן ו 4k?

יש. לא בדקתי איך זה עובד בפועל, וביחס לGH4.

• הוסף לסימניות
אני עם סוני A6000, ממש מפנקת, הגודל, האיכות...
והיא הדגם האחד לפני K4
חיסרון שאין כניסה לסאונד כמו שאמרו כנראה לפני- לא קראתי
ממש ממליצה!

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על G3X של קנון :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה