כללי חוו"ד לרולאפ

• הוסף לסימניות
זה לא גמור, אבל לקראת הסוף, אשמח לשמוע הערות בונות
תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.8 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אוי! הצבעים נראים פה הרבה יותר נועזים ממה שהם.

• הוסף לסימניות
באופן כללי - די יפה.
רק הערה,
בגלל שזה רולאפ, ( ולא מודעת עיתון) הטקסט חדש וכו' צריך להיות הרבה יותר גדול וצעקני.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
צמצטרפת לנל הטיפוגרפיה בצד לא מתאימה, הבז' ברקע גם כבד מידי,
משהו יותר חי

• הוסף לסימניות
יפה. בעיקר החלק התחתון. בחלק העליון קצת ריק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מבינים;284674:
באופן כללי - די יפה.
רק הערה,
בגלל שזה רולאפ, ( ולא מודעת עיתון) הטקסט חדש וכו' צריך להיות הרבה יותר גדול וצעקני.
בהצלחה!

אני חושבת הפוך ממך, המילה "חדש" גוזלת חמישית מהרולאפ, ודווקא את המקום העליון שהכי תופס את העין. המסר העיקרי התפספס...

צריך לקחת בחשבון שהחלק התחתון של הרולאפ פחות בולט במיוחד אם אנשים עומדים לידו.
לכן, עדיף למקם את הכותרת החשובה יותר למעלה, ואת המילה "חדש" להדגיש בצד, כך שלא תהיה המסמר העיקרי במודעה.

• הוסף לסימניות
הייתי מגדילה מאוד את הכותרת עיצובי פרות וכו...

והרבה פחות תמונות...

החדש צריך לבלוט אבל הוא לא נושא הרולפ...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש כמה בעיות:

בעיה ראשונה- החלק העליון ריק מידי, החלק התחתון עמוס מידי.
בעיה שניה - אין זהות, מי זה? יש שם לכל הפירות המעוצבים האלה? את מה אני אזכור עוד חודש כשגיסתי תלד? אין שום שם/מותג/חברה משהו שאפשר להגיד, אה, כן, "פריצוב" ראיתי פעם רולאפ יפה שלהם...
מה זה "מעצבת מפורסמת ברמה גבוהה"? תגיד שם, אחרת זה לא מעניין אותי. מה, היא ביישנית?
בעיה שלישית - עושה רושם שהצילומים הם לא מקצועיים במיוחד. אבל אני לא יודע בוודאות כי לא הצלחתי לראות את זה מוגדל... אולי העלית את זה בCMYK...

אני ממליץ לחלק העליון לבחור תמונה מרשימה במיוחד של עיצוב פירות מיוחד, לעשות לו צריבה ולשלב אותו בתוך כמה עיטורים, ולתת לכל הסלט פירות הזה שם שם ברור, קליט, קל לזכירה.

את החלק התחתון לאוורר טיפה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;284901:
יש כמה בעיות:

בעיה ראשונה- החלק העליון ריק מידי, החלק התחתון עמוס מידי.
בעיה שניה - אין זהות, מי זה? יש שם לכל הפירות המעוצבים האלה? את מה אני אזכור עוד חודש כשגיסתי תלד? אין שום שם/מותג/חברה משהו שאפשר להגיד, אה, כן, "פריצוב" ראיתי פעם רולאפ יפה שלהם...
מה זה "מעצבת מפורסמת ברמה גבוהה"? תגיד שם, אחרת זה לא מעניין אותי. מה, היא ביישנית?
בעיה שלישית - עושה רושם שהצילומים הם לא מקצועיים במיוחד. אבל אני לא יודע בוודאות כי לא הצלחתי לראות את זה מוגדל... אולי העלית את זה בCMYK...

אני ממליץ לחלק העליון לבחור תמונה מרשימה במיוחד של עיצוב פירות מיוחד, לעשות לו צריבה ולשלב אותו בתוך כמה עיטורים, ולתת לכל הסלט פירות הזה שם שם ברור, קליט, קל לזכירה.

את החלק התחתון לאוורר טיפה...

בס"ד

כנראה שזה יעמוד בחנות עיצוב או משהו ולפרטים צריך להיכנס לחנות...

• הוסף לסימניות
נכון, זה נמצא בחנות, ואין להם לוגו מסוים, אז בכל אופן להכניס איזה שם? (דווקא "פריצוב" זה נחמד, מרשה לי?:))

התמונות לא באיכות מי יודע מה, אבל מה לעשות זה מה הביאו לי, אם כל זה, לדעתך שיע, כדאי להשתמש מתמונה בודדת?

ואם כן, איפה למקם את ה"חדש"?

• הוסף לסימניות
חדש באלכסון בפינה העליונה.

זה לא הנושא זה רק "סימון"

אין בעיה שיהיה בולט, אדום וצהוב, אבל שייראה כסימון ולא כעיקר

לגבי התמונה, תבחני את התמונה, ותחליטי אם אפשר לעשות ממנה משהו מרשים וייצוגי כאובייקט מרכזי בראש הרולאפ. אם נראה לך שלא, אז אין מה לעשות.
עריכה: אם אי אפשר להשתמש בצילום בשביל משהו מרכזי, אפשר להשתמש בתמונות ממקור אחר. אפי' באיורים או בציורים. יש לי כמה אוספים...

לגבי פריצוב, תשתמשי אם מתאים לכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה