כללי חוו"ד לתעודת הוקרה

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אבקש את חוות דעתכם המקצועית והבונה,
אשמח לקבל הערות לא פחות ממחמאות.
הטקסטים, כפי שאתם רואים עדיין אינם הטקסטים הנכונים.

קבצים מצורפים

• תעודת הוקרה 14.jpg
    1.2 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מקסים!
החלק העליון מצוין.
אפשר לשנות את הצבע התכלת למשהו יותר מכובד
כדאי לתת נגיעות מוזהבות. טקסט לא בצבע בהיר!!!!
אולי את השם ניתן לכתוב בצבע אחר
את הקו המאונך בצד ימין כדאי לעשות יותר דק

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, הייתי משנה את הצבע של הטקסט

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, התכלת דוקא כן מוסיף, וסוף סוף גם שונה משאר התעודות, שבהן תמיד מדחיפים גם זהב...
רק את צבע הטקסט להכהות קצת,
והפסים הלבנים בצד מפריעים, מגושמים מידי. אולי לנסות לדקק אותם יותר, ולצופף מעט.
בס"ה יפה ולדעתי גם מכובד

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומכובד!
כדאי את השם (משה כהן...) גם בצבע חום.

• הוסף לסימניות
יפה
את הרקע אולי להרגיע עוד מעט
ברקע יש מעבר מחום לתכלת בצד שמאל - הייתי משאיר את הכל בחום ללא התכלת כלל

על הצד השמאלי כדאי לנסות עוד לעבוד
על המסילה הייתי מוותר לחלוטין

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אני הייתי עושה את כל הכיתוב בכהה יותר במקום התכלת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה