כללי חוו"ד | מבולבלת נורא!

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה לחשוב על המודעה, לא יודעת איך לעבד שתצא מוצלחת!!
תודה, חברה!

• הוסף לסימניות
העיטורים בשני יותר יפים!

צריך טקסט קצר וקולע

• הוסף לסימניות
תכתבי שזה קולקציית 2008 ישר מאירופה
ולדעתי השני יותר נקי תנסי לנקות עוד קצת את החלק העליון איפה שהכתב בשביל שזה יהיה קריא

• הוסף לסימניות
אני מאוד בעד השני. סנגון מעניין מאוד.
מה שכן, הייתי מנסה לראות איך זה עם הוספת צל.

• הוסף לסימניות
השני יותר מסודר, קצר וקולע!

• הוסף לסימניות
koshir
אני אוהבת את המקוריות שלך!
יש לך סגנון מעניין.

• הוסף לסימניות
השני, ממש מקסים!
את בנית את העיטור? ממש יפה, וגם הצבעים.

• הוסף לסימניות
מאד מאד מאד יפה.
אולי את האפור טיפה יותר כהה

• הוסף לסימניות
את בנית את העיטור? ממש יפה, וגם הצבעים
זהו, שכן.
אני לא יודעת בדיוק איך כולכם מצליחים להתמודד עם העיטורים ולעשות כאלה ביצועים יפים,
אני קצת לקחתימה שקיבלתי בפרוג ואיך שהוא בניתי משהו...
תודה

• הוסף לסימניות
פשוט WOW! באמת יפה מאוד...

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה לטעמי.
המכירה מוכרת והעיצוב מדבר
כך שמספיק לכתוב קולקצית קיץ 2008 על המדפים
והתפאורה עושה את שאר העבודה...

• הוסף לסימניות
ראשית סגנון מאוד מקורי.
הייתי מביאה אולי מלבן אפור לכל אמצע המודעה ועליו ממקמת את הטקסט.שיהיה על רקע נקי הוא יהיה קריא יותר.

• הוסף לסימניות
אני שומעת את ה ת/טענה - את לא הראשונה, אנסה לטפל בעניין הברירות אבל
הסתר, היות ואני כ"כ אוחזת מדעתך - את לא חושבת שמלבן קצת יחתוך את העיצוב של הקרניים שיוצאות מהלוגו? זה יקטע את הזרימה - לא??!!

• הוסף לסימניות
אולי מלבן שיבוא עם מעבר צבע,
וזו רק הצעה, גם הקומבינציה שלך יפה מאוד.
אני אישית מעדיפה שילוב של אלמנטים חלקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה