כללי חוו"ד | מודעה ולוגו

• הוסף לסימניות
לא. הכוונה לcompany וזה מאד מקובל להשתמש בזה גם לשמות של חברות. גם com. זו אותה הכוונה

• הוסף לסימניות
ראיתי את השלט לחנות ברבי עקיבה
מגרה...
באמת גם לי הזכיר קצת את גולף...
עיצוב יפה ונקי

• הוסף לסימניות
יאו אנלא מאמינה!
בבית ראיתי את זה באפור..
עכשיו אני רואה את זה בצבעים האמיתים וזה פשוט יפיפה!תודה למקפיץ האשכול.
קחו ביטול על התגובה הקומת.

• הוסף לסימניות
והיום ראיתי המשך או שתקראו לזה הכתבה השניה בסדרה...
הפעם זה יותר מהקודם, נו, ברור, מרגישים שהגלגלים התחילו להסתובב.

• הוסף לסימניות
אוהב את הסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
סורי!

הסגנון אכן מודרני, חדשני ויפה, אך..

לי מפריע משהו עקרוני יותר מאשר צבע ומראה של המודעה.
אני מנסה בכל כוחי להבין מי הגאון שפותח חנות של מעילים בתחילת הקיץ?!

תמתגו כמה שבא לכם, המיתוג ייכשל מכיוון שזוהי ממש לא התקופה לפתיחת חנות קונספט חורפית.
לי המודעה משדרת בעיקר, חוסר בהבנת שוק הביגוד.

ואם לגבי המודעה עסקינן, אז אכן ברמת עיצוב היא מאד מודרנית ועכשווית ואפילו שונה מהנורמה, אע"פ שהצבעים מעט מרדימים במקום להבליט.

סך הכל, ברמת העבודה, יפה מאד!

• הוסף לסימניות
לפני שעיצבתי את המודעה שאלתי אותם את אותה השאלה וזו התשובה שקיבלתי:
מנסיון רב שיש להם בחנויות פולק, בעונות המעבר הרבה קונים מעילי רוח, כי זו תקופה שבערבים ולפעמים גם במשך היום קצת קריר בחוץ וקצת רוח, ומעיל חורפי כבר לא מתאים. אז פשוט הולכים בחוץ עם מעיל קליל שאפשר להוריד כשנכנסים. לטענתם זה הולך מאד. הנה, היום חם אבל מדברים על ירידה בטמפרטורות וגשם. לך אין ז'קט קליל כזה שאפשר לשים מעל? (אם את את ולא אתה...)

• הוסף לסימניות
רוני, סופסוף מודעה כלבבי. בקו נקי וחלק.
ללא עיטורי המברשות לסוגיהם מן הצדדים...באמצע..למעלה ולמטה.

• הוסף לסימניות
לכי תסבירי ללקוח...

• הוסף לסימניות
ראשית, אני גבר :).
שנית, הבנתי, אך עדיין העסק מעט תמוה בעייני..
נגיד שעניין הרוח הקרירה ישרוד עוד יום יומיים מקסימום חודש, עדיין אין בזה מספיק בכדי לפתוח עסק בתקופה שכזו.

אני לא חולק על התובנה שאמרת בשם הלקוח, אני רק מחדד את העניין ומדגיש את עובדת היות בני ברק (לצורך העניין ואף יותר מכך..) עיר ממש אבל ממש לא קרירה בעוד ימים ספורים ולמשך תקופה של לפחות 6 חודשים קדימה.

סך הכל הבעיה תהיה של הלקוח בסופו של סיפור, אך חבל שהוא יבזבז את מיטב כספו בתקופה בה העסק אינו נחוץ כל כך.

אם היית אומרת לי שהם פתחו חנות ירושלמית ולא בני ברקית, ניחא, אך לפתוח חנות בבני ברק על סמך זה שיהיה קריר בלילות לאורך זמן מספיק בכדי להיכנס לעניינים ואף למכור מעט סחורה, סורי אבל אני בני ברקי בעבר ובהווה וזה ממש לא יקרה.

• הוסף לסימניות
הצדק איתך. אולי אני צריכה להסביר לו את זה יותר טוב. הוא ירושלמי, כנראה בגלל זה קשה לו להבין את זה...

• הוסף לסימניות
לגבי הצבעים:
אני הייתי ממליצה לך לנסות להחליף צבעים ללוגו ולמודעה, לתת בעין משהו יותר חדשני / אביבי / קייצי, ולא כ"כ חורפי ואפרורי. אולי משהו כמו: שחור עם גווני ירוק תפוח חי, או שחור לבן ואדום. או משהו עם סגול שהולך טוב בקיץ.
תכיני ותראי ללקוח דוגמא, אולי הכל יראה לו חי ואביבי יותר. זה גם צבעים בולטים יותר בעיתונים, ומושכים את מבט העין.

• הוסף לסימניות
למה לתת ללוגו, שאמור לככב כל השנה, ובמיוחד שהוא מכיל את המילה "coat" צבעים קיציים דוקא? אולי למודעה, אבל למה ללוגו?
השאלה שלי היא האם יש מה לעשות כדי שבעיתונים הצבעים יצאו יותר אמיתיים, יותר חיים? בעיתון המודעה הייתה נראית ממש גרוע, וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לי.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה אסון, לשים לוגו בקיץ, כשמוכרים בגדים בהירים וצבעוניים, בצבעי שחור וירוק / ורוד, ובחורף שחור עם צבעים כבדים יותר, ירוק, חום, אפורים..
אם יש לוגו בצבע אחד, או שתיים, זה פחות בעיה לתמרן איתו על כמה כיוונים, רק בלוגו שעשית הוא מורכב בעצמו מהרבה גוונים, ואת חיבת תמיד להתשמש איתם במודעה, אחרת זה לא לענין.
ולגבי הצבעים בעיתון, תמיד יכולים להיות הבדלים, במיוחד על ניר עיתון שזה יראה כהה יותר, וכבר למדתי, שבהמודיע יותר טוב, יתד יוצא יותר כהה, ואני שולחת בהתאם. במודעה שלך הצבעים אפרוררים וחומים, כך שעל הניר עיתון זה בלט יותר. ברור שבהדפסת כרומו יפה, זה היה מרשים יותר.

• הוסף לסימניות
זה הודפס גם בכרומו ויצא לא משהו. וגם מודעה נוספת שלי שהתפרסמה השבוע בלעניין בכרומו, יצאה גרוע, ובמחשב היא נראית מדהים.
ולגבי הלוגו - לא משנים אף פעם צבע של לוגו. לוגו זה לוגו.

• הוסף לסימניות
אז אולי יש לך בעיה בסגירה? או שהמסך שלך לא מכויל נכון?
זה נשמע מוגזם הירידה בצבעים.
ולגבי צביעת הלוגו, זה ממש לא כלל ברזל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רונצ;91736:
למעשה זה מה שהלקוח רצה, שונה. ואני איתו. כי מה ששונה - מושך.לאו דוקא מה שרועש. להיפך, בתוך כל הפרסום הרעשני והצבעוני שיש היום, מה ששקט - בולט. זו דעתי.

הכל נכון, אבל להוסיף "חיות" זה לאו דווקא לעשות את זה צבעוני. אפשר למצוא את אותם הצבעים השקטים רק קצת יותר "חיים" ועדיין להשאיר את המראה המאד-יפה ומאד מכובד שהצבעים היפים האלו נותנים לזה. ניתן כמובן להשתמש בפנטון סוואטש.

כרגע זה נראה קצת WASHED OUT (תרגום, מישהו?) - "מכובס", דהוי - כאילו שזה יצא כך בטעות בהדפסה. אני כמובן לא מתכוונת לפגוע כאן חלילה. דבר ראשון הייתי צריכה לרשום את התרשמותי מן הלוגו שהוא בהחלט מאד מאד יפה ומאד מקצועי - זוהי עבודה נהדרת! אך בתור תגובה על מה שהעירו על הצבעים - אני מצטרפת מאד לתגובות האלו. יש "שקט" ויש "מת".

בסה"כ עבודה נהדרת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה