כללי חוו"ד | מודעה להעיתונים

• הוסף לסימניות
מדהים!!

הראשון מאוד יפה, (הוילונות האלה משודרגים בהרבה מהרגילים) אמנם לא מושלם כל ה'לאטעס' שם ומרגישים מיד שזה הדבקה, אבל זה ממש טוב.

השני, קצת מפחיד אותי הפנים הכהות, אבל כשזה במודעה לא שמים לב.

• הוסף לסימניות
WOW
מדהים - יופי

אבל יש לי שאלה אחד, האם יש לך רק באנער אחד, ראיתי זה על המדעות של הקרן עזר ועל ההכנסת אורחים ועל הRCCS ועכשיו (איך ווייס נישט ווי נאך)
זהו מאוד יפה אבל יש גבול להכל

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
אבל הדמויות נראות מודבקות,
והשלושה בצד- הצבעים לא אחידים, זה נראה 3 תמונות שונות.

• הוסף לסימניות
מאד יפה - בעיקר ה3D (אני חייבת ללמוד את זה כבר..)
האם הגוף גם ב3D או רק הפנים?

• הוסף לסימניות
מותר לשאול על מאיזה מתוכנות התלת מימד אפשר לבנות גם זקנים?
פשוט מדהים!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
wow wow!!
ממש מוכשר!!
הרקע היה פעם תמונה? או שזה ציור? באיזה תוכנות?
הערה קטנה- הראש של האורח לא ממורכז בין כתפיו,נראה קצת מרחף\מודבק ואולי מידי קטן ביחס...
אם אפשר קצת הסבר- מה אתה עשית, ובמה נעזרת בתוכנות?
ובאמת מעניין, אני לאחרונה מגלה על יותר ויותר מעצבים שמשתמשים באותם אלמנטים למודעות שונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י koShir;88823:
wow wow!!
הערה קטנה- הראש של האורח לא ממורכז בין כתפיו,נראה קצת מרחף\מודבק ואולי מידי קטן ביחס...
אם כבר, גדול מעט ביחס.

• הוסף לסימניות
יפייפה רק משהו במדרחוב נראה קצת באלכסון, אפשר לקבל סחרחורת קלה
ונראה אולי ששני האנשים הקטנים ברקע צריכים איזשהוא תיקון
אבל יפיפה משהו מושקע

• הוסף לסימניות
יפיפה!!!

• הוסף לסימניות
פשששש, אזא א שיינקייט!!!!

• הוסף לסימניות
לא נורמלי!!

מי יכול להסביר קצת על התוכנות התלת מימד ועל מה כדאי ללכת?

• הוסף לסימניות
מאד יפה!! (נראה לי שהייתי מוותרת על הוילונות, לא?)

• הוסף לסימניות
מדהים!! הכל מושלם! הרחוב ממש לא מסחרר וגם הוילונות במקום!
רק יש בעיה אחת קטנה שהעירו כאן וזה שהצבעים של 3 האנשים לא תואמים, זה שבצד ימין מדי בהיר.

• הוסף לסימניות
מאד יפה, ומרשים.
שלש האנשים בצד ימין היו צריכים להיות טיפה יותר רחוק בתוך התמונה - הגודל שלהם לא פרופורציונלי לאחרים ולסביבה.
לטליתים הייתי נותן טיפה יותר צהבהב.
וכמו שאמרו כבר קודמי שהבנר מאד יפה אבל מחכים לחידושים מבית היוצר...

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
ואני שוב שואלת מה ששאלו כבר כמה
איך יוצרים את התלת מיימד הזה? באילו תוכנות? היכן ניתן ללמוד אותם?
מדוע מתעלמים מהשאלה עדין לא קבלנו אפילו תשובה אחת (מפחדים ממתחרים? זאת לא האוירה בפורום)
מחכה לתגובות

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה ויוקרתית!
אבל התלת מימד קצת לא נראה טבעי. לא עדיף להשתמש בתמונות אמיתיות? או לצלם ולהפוך כעין ציור?

ומה הענין של הספרים? זה בא בקופסאות בצורת ספרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה