כללי חוו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
עדין לא הצלחתי למצוא לוגו של וקסברגר, אשמח אם תוכלו לעזור לי גם בענין זה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 652.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מה קרה, פשטו רגל?!

• הוסף לסימניות
יפה
צורם לי הצבע הירוק והחום, אולי רקע שחור יהיה יותר טוב.
להוריד את העיגולים מעל הלוגואים וכן בצד שמאל למעלה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ניסיתי, שחור לא יפה
דווקא נראה לי שחום וירוק הולכים טוב ביחד

• הוסף לסימניות
כל הסגנון כולו לא מתחבר לנושא.. סגנון חסידי ישתלב כאן בצורה הרבה יותר טובה!

• הוסף לסימניות
תנסה שילוב צבעים אחרים.

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 668.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ממש לא.
מודעה יפה אבל לא משקפת את המוצר
חסר את ההבלטות, נצנוצים, צל וכל משפחת העיטורים החסידיים

• הוסף לסימניות
תוסס, 2 הדוגמאות יפות מאוד אך לא מתאימות לנושא.
כאן כן צריך דמוי הטבעת זהב, והכי חסר לי כאן זה מוצר אחד חדש של כל אחד מהם,
או שתכתוב את כל הטקסט המרכזי על מחזיק מפתחות של אמיר.
תגרה את הלקוחות.

• הוסף לסימניות
תיקונים:
- כמו שהחברים אמרו, הצבעים לא מתחברים לאף אחד מהחברות שכתבת, אתה צריך לעשות את זה עבודה כבידה חסידית, או לגמרי סגנון נקי ומכובד אך בלי העיטורים והקישקושים הללו.
- וקסברגר - תוסיף את האות ר.

• הוסף לסימניות
לוגו וקסברגר

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 462.9 · צפיות: 46

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה