כללי חוו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 230.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד,
למרות שהירוק לא מסתדר כ"כ לעין , אבל בפורים אפשר הכל....................

• הוסף לסימניות
גם אני חושבתשצריך צבע יותר פורימי או יותר קשור ללחמים אבל שיהיה קשור למשהו.
צריך גם לצמצם את הרווח בשורות של הכיתוב שבתוך הסוגריים המרובעות.
חוץ מזה מקסים!!!

• הוסף לסימניות
בס"ד
יפה!
רק לדעתי כדאי להוריד את הסרטים בצבע הבורדו!
יישר כח!

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד ומקורי!
חן חן!!

• הוסף לסימניות
צבע רקע אדום / בורדו עדיף?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
לשאלתך תוסס, אם עדיף צבע אדום / בורדו - נראה שכן.
חוץ ממה שאמרו מקודם אני לא הבנתי ברגע הראשון שהמילה הראשונה היא "שמחת" זה היה נראה לי "שמחה" כי הת' מתחברת שם. תשאל עוד, לי זה לא היה ברור.

בסך הכול הכללי - יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
הרקע יכול להיות יותר יפה בגווני כתום וצהוב
כמו חן המילה פורים אל מידי בולטת
חוצמזה מקסים!

• הוסף לסימניות
הייתי עושה את שמחת ו-פורים באותו כתב-שובב
וכן צובעת אותו בכתום על הרקע שקיים.
בהצלחה! מאד אהבתי...

• הוסף לסימניות
הרקע באדום לא היה יפה, השארתי ככה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה