כללי חוו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על זו?

קבצים מצורפים

• Untitled-4.ai
    KB 343.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אולי תצרפי JPEG?

• הוסף לסימניות
מצ"ב JPG

מיד כשהעליתי ניסיתי לשלות את הקובץ אבל לא ידעתי איך מסירים את הקודם...

קבצים מצורפים

• Untitled-4.jpg
    KB 68.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
החץ עם הרגליים והפה לא כ"כ מתאים, גם המברשת הזו לא ממש קשורה לשאר האיורים ה'נקיים', לגבי המוזיקצב הייתי מציעה למחוק את הגל הזה שמתחת למוזיקצב, זה מפריע לקריאות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כליי הנגינה ממש יפים, חסרים צבעים עליזים במודעה.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שיש לך צורך דווקא במודעה בגווני אפור

לכן, הייתי מנסה לשחק קצת עם הגוונים. למעלה אפור כהה והכיתוב לבן. או אפור בהיר. באמצע הייתי משאירה לבן. וגם את החץ הייתי משנה לאפור.
אפשר אולי להוסיף פס שחור דק מסביב - מסגרת.

אגב, את הלוגו, את בנית? כי הקו המסתלסל מתחת. ממש מפריע לקרוא וחבל.

ועוד דבר, אם לא שמת לב, שכחת להוסיף כתובת וטלפון (אלא אם כן הורדת אותם בכוונה לשמור על חסיון).

• הוסף לסימניות
את הודעה הזו מדפיסים על נייר צבעוני וכן הכל בשחור.

את הלוגו לא אני בניתי.

את הפרטים הורדתי-כמובן!

את החץ הזה-דווקא - הלקוחה רוצה / מתעקשת!

• הוסף לסימניות
תסבירי לה שהחץ ממרכז את העיינים בו במקום בשאר המודעה.
והכול הופך להיות מונטוני ולא מעניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;288938:
את הודעה הזו מדפיסים על נייר צבעוני וכן הכל בשחור.

את הלוגו לא אני בניתי.

את הפרטים הורדתי-כמובן!

את החץ הזה-דווקא - הלקוחה רוצה / מתעקשת!

אז תקטיני את החץ, הוא לא צריך לתפוס 1/3 עמוד, ככה גם הלקוחה תהיה מרוצה וגם את.
דבר שני, הפרטים, בפעם הבאה אל תורידי אותם אלא תשני אותם. או לפחות תכתבי 'כאן צריך להיות כתובת' זה חשוב מאד בשביל שנראה את המודעה בשלמותה. כי במקרה הזה למשל, אין לי מושג איפה הכנסת אותם.

דבר שלישי, תשחקי קצת עם הכותרת של המודעה היא לא מספיק תופסת את העין.

ודבר רביעי, כתבת מחולק לקבוצות וסגרת סוגרים, שכחת לפתוח אותם!

ומשהו אחרון בהחלט: מה זה מוזיקצב? מה עושים שם? לומדים לנגן? רוקדים? לא כתוב על זה שום דבר במודעה!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, לדעתי המודעה הקודמת שלה היתה יותר יפה!
משהו בבלאגן של הכלי נגינה מפריע לי.
ובקשר לחוג- מומלץ בחום, מנסיון...;)

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד מבולגנת
לא ידעתי איפה לשים את האצבע כדי לקרוא (מטאפורה)
תעבדי קצת יותר על הטיפוגרפיה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
החץ-היא בכוונה רוצה שהוא יהיה גדול יותר מהכל ותפוס מאד את העין כי זה משהו חדש שהיא פותחת בנוסף לחוגים של הדרמחול שלה שכבר קיימים לבנות, כעת היא מוסיפה גם לבנים-וזו ההדגשה. ניסית להוריד אותה מהחץ הזה ולתת הדגשה אחרת אבל היא התעקשה. מה לעשות?!

בנוגע לסוגריים-תודה, לא שמתי לב

את הפרטים אני כתבתי מתחת לשורה 'מחכה לכם,'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה