כללי חוו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על המודעה
תקטלו אבל בעדינות...

קבצים מצורפים

• חלה.jpg
    KB 571.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תעלה את המודעה

• הוסף לסימניות
העליתי

• הוסף לסימניות
מודע המרשימה. רק קצת מפריע לי שהאיורים ויקטורי והתמונה אמיתית.
ואם יש לך פונטים טובים יותר זה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
הרעיון מאד יפה, בגלל שהרקע והחלה שניהם כהים קשה להבחין מיד בחלה. לדעתי כדאי להבהיר את הרקע.

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד יפה,
גם לי הפונטים מפריעים,
את הרקע נראה לי כדי להבהיר...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
עושה חשק!

• הוסף לסימניות
מודעה ממש יפה.
הייתי מחליפה את התמונה של היין ואולי גם של הגביע לתמונה אמיתית-לא ווקטורית. שיתאים לקו של החלה. .. סה"כ יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
נחמד!
אני הייתי מורידה את הרקע, כשהרקע יהיה לבן, זה יהיה יותר טוב. כי שמה עכשיו בלגן...
ולפני המילה "מזינות" לא צריך להיות פסיק.

• הוסף לסימניות
את הטקסט למטה לכצוב על רקע ברור
ובפונט יותר חביב. ובכלל את כל הפונטים במודעה.
החלה לא מספיק ממוקמת טוב בקרטון.
ו..אה ממש יפה

• הוסף לסימניות
תוותרי על ההצללות ביין בגביע ובטקסט למטה.
את הפונט למטה תחליפי..
חוצמיזה יפה.

• הוסף לסימניות
אני חושב הרקע צריך להיות בצבעים כתום זהוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה