כללי חוו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
חוו דעתכם בבקשה

קבצים מצורפים

• טעים ובריא copy.jpg
    2.2 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה,
איפה זה מתפרסם?

• הוסף לסימניות
מודעה טובה
את הפס העליון ההיתי שמה למעטה
כמו כן מגדילה את התמונה של המאפים שתבלוט יותר ותעורר ענין.

• הוסף לסימניות
זה סתם מודעה לתלייה ליד המקווה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vizual;724826:
זה סתם מודעה לתלייה ליד המקווה

בשביל זה, זה בסדר,
רק כדאי כמו שכתבו להוריד את החלק למעלה ללמטה.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה.
1. לדעתי רצוי לצמצם את המרווחים בין המילים. הם נראים מוגזמים...
2. את החלק העליון לצמצם ולהרים מעט למעלה כי יש שם רווח מיותר ונותן קצת הרגשה של עומס למטה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה!
רק לי הדונטאס בראש הערימה מסמל ההפך מבריאות???

• הוסף לסימניות
המודעה כרגע עמוסה מאוד.
אין בה שום EYE CATCHER (לוכד עין בתרגום מילולי..) שיגרום ללקוח הפוטנציאלי להיעצר ולקרוא.
כל המחצית העליונה "לשחורי בריאות ומבינים בטעם"+"טעים ובריא" למעשה לא נותן לי כלום ברמה החוויתית והוא בעצם מיותר, אפשר להשתמש בו כדי ליצור את אותו EYE CATCHER עם איזה אימג' גדול, ברור ומפיץ ניחוחות.

• הוסף לסימניות
לא הייתי נעצרת לקרוא את המודע ההיא לא מסודרת ואים בה צבעים מענינים, היתי ממליצה גם להחליף פונטים.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
דווקא כן אהבתי. אם כי צרם לי מעט מבחינה טיפוגרפית.

לדעתי כדאי להקטין מעט את הטקסט המרכזי (פירוט של מה ניתן לקנות), ולהוריד מעט ולהזיז את ה'בלוק' של הפרטים. בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה