כללי חוו"ד | מודעה

• הוסף לסימניות
לפני שנשלח, אם אפשר שיפורים והערות.
לא להתייחס לטקסט.
קרדיט גדול לאלמנט, על ההדמיות שהעלה כאן. תודה.

צפה בקובץ המצורף 8210

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 98.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הגופן החדש. ואת הגרפיקה.

• הוסף לסימניות
מודעה יפיפיה!!
אהבתי...

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד
אז הפורום הזה בהחלט תורם משמעותית לגרפיקאים/יות החרדים להתפעל כל פעם מחדש
תודות למנהלים ולמקימי הפורום

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד יפה וביצוע מדהים!
הדמיית הספרים אתה עשית? יפה....

רק- הפס מצד ימין נראה כמו פשלה... הייתי מורידה אותו.

• הוסף לסימניות
למה כזו תמונה של הרבי (לוקח שניה עד שאתה מזהה אותו)

• הוסף לסימניות
יפה - - -
שים/י לב,
יש לך הרבה מאוד רווח בין המילים.
אם את רוצ הלתקן את זה / לדעת להבא, אז הפתרון הוא פשוט - - -

יש להגדיר כמו התמונה המצ"ב

• הוסף לסימניות
מדהים ומיוחד
איך קוראים לפונט הזה?

• הוסף לסימניות
esti: את ההדמיה עשיתי ע"י אקשן ש'אלמנט' העלה לפורום.
תוסס: אם יש לך תמונות אחרות של הרבי איכותיות אשמח לקבל.
בלה בלה: תודה רבה, מכיר את המושג הזה אבל אף פעם לא חשבתי שהוא נצרך. מהיום אתחיל להגדיר אותו כמו שצריך.
דויד: לפונט קוראים 'אשר' פונטביט 2008.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד
וההדמי'ה משהו!

לגבי התמונה של הרבי - אם זה מיועד לחב"דניקים לא נראה לי שיש לך בעי'ה.
אבל אם אתה מוצא תמונה אחרת ללא זכויות אני גם אשמח לקבל. עד כמה שידוע לי צלמים שיש להם זכויות על התמונות של הרבי (מישאל ואלי יונה) מוכרים אותן בכסף מלא לשימוש חד פעמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה