כללי חוו"ד מודעה

• הוסף לסימניות
מהי חוו"ד??(תחילת עבודה, נתון לשינויים)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 1,002.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד,
קצת מבולגן למעלה אולי לעשות פחות חזק את האותיות או להיפך לחזק שהכותרת תבלות יותר. צריך להבין מה הרקע ומהי הכותרת.

המכון החרדי ללימודי "ה"אנגלית. אולי ה"ה"א" מיותרת.
אחרי למפגש הכרות חסר נקודותיים:.

אחרי להקניית השפה יש רווח מיותר, או שהטיפו זקוק שם לשיפור.

בכללי, משובח

• הוסף לסימניות
מדהים!
הדבר היחיד שאולי הייתי משנה זה הידיים באנגלית מדוברת וכו'
אבל זה סתם אישי.

• הוסף לסימניות
יפה וחמוד מצטרפת להערות הנ"ל
ועוד הערה קטנטונת איפה שכתוב חדש!! וכו' הפונט שמה נדבק ולא כל כך ברור

• הוסף לסימניות
את החלק העליון הייתי מחלישה קצת.
ואת איפה שכת' חדש הייתי משנה את הריבוע למשו אחר.

מודעה יפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד, הכותרת לא מספיק בולטת

• הוסף לסימניות
יפה מאוד רק עצה קטנה:
כשיש לך לעצב מודעה אופקית תחלקי אותה אנכית וכן להיפך.
(לדוגמא: אני הייתי שמה מלבן בצד שמל לדוגמא עם כל ה"אינליש" ואז היה נשאר לי מעיין ריבוע לכל שאר הטקסט, פשוט ככה המודעה תיראה פחות "שוכבת")

• הוסף לסימניות
עבודה מצוינת, האצבעות שמצביעות- נותנות אפקט לא מקצועי, הייתי מוריד

• הוסף לסימניות
מקסים! צבעים טובים ועיצוב חמוד!
אולי כבר העירו - למעלה להחליש את המילים "אינגליש" ברקע כדי שזה יישאר בגדר רקע, בעיקר ההוא בצד שמאל הגדול עם האאוטליין הלבן.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה