כללי חוו"ד | מודעת פרסום למייל

• הוסף לסימניות
העליתי פעם את הכריכה באחד השלבים, וכעת סוף סוף הספר הודפס, בשעטו"מ, ואנחנו בשלב הפרסום. כרגע התכנית היא לסמוך על טעם הציבור שיידע לזהות ספר איכותי באמת, ולא לפרסם הרבה. השם יעזור... בקיצור, מתחילים רק עם מודעה להפצה דיגיטלית במייל.

התחלתי לעבוד על המודעה, ואני לא כל כך מרוצה מן העיצוב. מה דעתכם? איך אפשר לשפר?

קבצים מצורפים

• מודעה למייל עם משפט למעלה copy.jpg
    KB 308.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה מאד
אבל זה קצת חלש ולא קריא
זה צריך לצעוק תוספי קצת עוצמה לספר

• הוסף לסימניות
האמת שכבר ידוע לי שהגוונים במחשב הזה לא נכונים, תמיד הכל יוצא בהיר מדי. אני אבדוק את הגוונים על מחשב אחר, בינתיים אפשר להעיר הערות נוספות.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
תני שפיץ במלבן הכחול במקום שיתעגל. שיהיה בסגנון של הצורה של הספר.

• הוסף לסימניות
יפה בכללי ,מאוד!
את הלוגו ליישר ואלי להפחית בטקסט מעט

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד!
זה באמת מגרה לקרוא את הספר...

• הוסף לסימניות
נראה לי שהייתי מיישרת את הלוגו והכיתוב "מגישה",
איך שזה עכשיו אני מרגישה שהמילה מתנדנדת על דפי הספר ומאיימת לפול לתוכו. היא איבדה את העצמה שלה.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד!
אכן, חסרה עוצמה.
וגם לי הפריעה הזווית המעוגלת של הרקע משמאל.
נראה לי שכדאי קצת יותר אוויר מעל הציטוט הראשון משמאל. אולי אני טועה.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד
עושה חשק לקרוא את הספר

לא מתאים שהכותרת עקומה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נראה טוב. גם הכריכה ממש יפה. רק הייתי מוותרת על ההשתקפות.

• הוסף לסימניות
שיפורים ושיפוצים

איך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• מודעה למייל, פתקים copy.jpg
    KB 308.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר!
מודעה יפה וקוראת.
משום מה הספר נראה לי עומד באוויר. לא הייתי מורידה את ההצללה וההשתקפות, שמייצבות אותו.

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר!
מודעה יפה וקוראת.
משום מה הספר נראה לי עומד באוויר. לא הייתי מורידה את ההצללה וההשתקפות, שמייצבות אותו.

• הוסף לסימניות
יש לי בערך חצי שעה לשינויים, אשמח לשמוע מכם...

• הוסף לסימניות
מודעה מצויינת! מעולה.
אולי טיפונת להבהיר את הרקע, שיקפיץ את הספר.

• הוסף לסימניות
שיפצתי עוד קצת את הצבעים (במחשב ההוא הגוונים תמיד לא נכונים, וצריך לתקן אותם לפי מחשב מדויק...) ותיקנתי כמה שהספקתי.
זהו, זה הסופי!
תודה רבה לכולם!

(אגב, לכל מי שרוצה להעלות קבצים וחושב שהקבצים לא עולים, שימו לב: אחרי שלוחצים 'העלה', אף שנראה שאין שום תזוזה, ראו שכתוב לכם "הקבצים בהעלאה, אנא המתן" או משהו כזה, ואם מחכים בסבלנות - בסוף הקבצים עולים!)

קבצים מצורפים

• הפרש.jpg
    KB 318.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
למה צריך את המשפט לפני עשר שנים, זה לא מגרה אף אחד לקרוא משהו ישן,
מי שזוכר שהיה כזה סיפור, אם הוא נהנה הוא ישמח לראות את זה כספר.

• הוסף לסימניות
זהו, נשלח כבר... מה שלא הספקתי, יהיה לנגד עיניי בפעמים הבאות.

אגב, פתאום אני תופסת שלא העליתי לכאן את הכריכה הסופית, אחרי כל התיקונים שבוצעו לפי ההערות וההארות המחכימות שלכם, שהיו באמת נחוצות מאוד!
אז הנה היא, (כריכה + דשים) ושוב תודה לכולכם.

קבצים מצורפים

• כריכה הפרש.jpg
    KB 186 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
השינוי האחרון של המודעה חי ומוצלח יותר. הכריכה חבל"ז אהבתי את הרקע/ציור
מריחת הצבעים, יפה. מסקרן לקרוא את הספר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה