כללי חוו"ד מודעת פרסום

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני לא מסתדרת א תם עוזרים לי... , מחכה מאוד לעזרתכם, זה חייב לרדם לפרסום, והוא עוד רחוק מלהיות מעוצב...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 236.9 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
למה סתם להגיד לשון הרע על עצמך? מאוד מעוצב ומאוד יפה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
רק כמה הערות קטנות, אפשר ברשותך?

אז ככה:

לוגו אחד מספיק.
יש כאן מידי שיכנוע שגורם לסלידה, צריך להשאר מכובדים.
הטקסט לא ממורכז.
בטקסט המרכזי כדאי לגוון בצבע.
הסלוגן התחתון חוזר על עצמו ונשמע גרוע מבחינה שיווקית.
הצבעים קצת לא מתאימים, איך לומר? מפחידים אפי', בקטע הזה עדיף לתת תחושת רוגע ואמינות עם צבעים תכלת כחול.
כדאי לתת תמונה של כסף אמיתי ומגרה.

• הוסף לסימניות
כללית יפה,
כמה שיפורים:
מחפשים להגדיל... לא ממוקם בדיוק במרכז
אני הייתי מקטינה את הטקסט על הבורדו ונותנת למעלה בכסף יותר אוויר לנשימה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
במת מנהלים- מגזין
ולא מזגין

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל הערות של תותים.
עוד משהו - להוריד את כל האפקטים מהכותרת. הם כבר לא מודרניים היום...

• הוסף לסימניות
תודה על כל הערות אני עובדת עכשיו על משהו בסגנון אחר אגמור והעלה שוב, תודות ושוב תודות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!

לדעתי למעלה צריך עוד קצת אוויר
החץ מתנגש מידי בקצה

מיותר לשים פעמיים את הלוגו,

בחלק מהמקומות הייתי עושה יותר ריווח בין במילים,

את המילה "להגדיל" אפשר לנסות להגדיל...

בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
הצבעים לא מתאימים. תבחרי בצבע יותר מסחרי ופחות אפקטים חסידיים...ברגע הראשון לפני שקראתי זו הייתה נראית ממודעה להלבשה חסידית / מוסדות וכו'...
תבחרי בצבעים של כחול- לבן עם כתום / אדום.

• הוסף לסימניות
להוריד את האפקטים בחץ, אולי להרחיב אותו, אולי להתחיל אותו מקצה הדף, והכי חשוב כמו שאמרו כאן - צבע יותר רגוע ומעודד כמו כחול.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להערות, אבל אם את מילא בונה משהו חדש (מומלץ, כי זה לא כ"כ מעובד אם כי הכיוון יפה) - אז נתאזר בסבלנות.. :)

• הוסף לסימניות
תודה על הסבלנות....:)
ואיך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 181.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איזו שאלה?!

• הוסף לסימניות
קצת מפריע לי הפיזור ל-2 הצדדים, הוא יוצר רווחים מכוערים בין המילים.
חוצמיזה ממש אהבתי.

• הוסף לסימניות
בתחילה זה היה נראה לי פרסומת של בנק, אין בנק בצבעים האלו?

אבל במבט שני, הפרסומת מושכת הסימן שאלה מענין, אבל אולי לעשות אותו ממטבעות, כי מה הקשר פאזל? או אולי מזכוכית מגדלת, להגדיל הכנסה?
בשורה של במת מהבלים נראה לי מוזר שה7 פתאום גדול , לא?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר מוצלח מהראשון.

א. כדאי להחליף את המטבע למטבע ישראלית.

ב. את הכותרת - ביישור מרכזי, ולא יישור בלוק.

ג. גם את שורות 4-6 - ביישור בלוק ממורכז, כדי שהשורה האחרונה לא תימתח.

ד. נראה לי שכדאי לכתוב: "לכל בתי הספר החרדיים ברחבי הארץ", ולא "לכל...בכל". לא לשכוח נקודה בסוף משפט.

ה. סימן השאלה מעט חיוור על הרקע הלבן, אולי להוסיף לו מעט גוון כתום, שגם ייקשר לשאר המודעה?

אבל אלו הערות ממש קטנות, כי בס"ה זה מצויין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה