כללי חוו"ד | מודעת תדמית שלי

• הוסף לסימניות
יפה, אהבתי

האדום הכי בולט, הטקסט השחור בעייתי כמו שאמרו
הירוק מאוד נקי אבל אולי מדי רגוע בכל אופן הכתב בו הכי ברור

• הוסף לסימניות
מדהים האדום הכי יפה ומושך יכול להיות שצבע ירוק כמו של לורד מדגיש זורח יכול להיות מושך יותר בגלל הניגודיות המילה לוגו מדהימה ולדעתי את השורה הרביעית בכיתוב השחור
את צריכה או להגדיל יותר או כמו שאר השורות משהו שם נראה לא מתאים

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את הירוק (ולא נושעתי :))
והערה קטנה, נראה לי שיותר מידי פעמים כתוב שם את המילה 'זה' תנסה בלי.

• הוסף לסימניות
דוקא הסגול מאד נראה לי. מודעה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
מה שתחליטי, עיצוב נקי ומצויין!
לגבי לקוח פוטנציאל...מי שמבין יבחר...
את מוכשרת מאוד!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הירוק!
מעולה!
עבודה יפהפיה.

• הוסף לסימניות
כדי שיוכלו לראות את הלל השחור על האדום, תבחרי אדום בהגדרות האלה: C=0 Y=100 M=100 K=100
זה יצא אדום חי, ופחות אדום בורדו, ובמצב הזה יוכלו לראות את הכיתוב

ואגב המודעה מאוד יפה, (ובאדום)

• הוסף לסימניות
סליחה, מרוב עייפות
תיקון:המלל השחור על האדום, תבחרי אדום בהגדרות האלה: C=0 Y=100 M=100 K=0

• הוסף לסימניות
בכוונה לא רציתי אדום 100% . זה קצת "הוזיל" את זה. ניסיתי ולא אהבתי. נראה לי שאני אלך על הירוק.

• הוסף לסימניות
שלום רונצ'.
אני כבר לא נוהג להגיב כאן על עבודות של אחרים, אולם במקרה שלך אחרוג מהרגלי.
כי מדובר בתדמית שלך.
א. אל תקח קשה את הנאמר, התגובה עניינית לחלוטין.
ב. ראיתי עבודות ציור שלך, הן מדהימות, אבל כאן זה עניין שונה.

וכרגע לעצם העניין.
לוגו עסקי הוא מוצר ווקטורי. בניגוד ללוגואים של אינטרנט ששם יש יותר חופשיות למעצב.
הקו המנחה הראשוני בלוגו הוא - הוא חייב לעבור בפקס.
מעצב לוגו חייב שיהיה לו שליטה מלאה בתיווי צורה כמו חוש טיפוגרפי חזק.

כאשר אתה מפרסם מודעה כמו שלך "החלון של העסק שלך", "היחצ"ן שלך", "זה מה שמוכר אותך" אתה חייב לעמוד מאחורי המילים שלך.
הווי אומר, אתה חיב לדעת ליצור לוגו כמו שצריך ולהבין במיתוג ובפרסום.

צורת האותיות המרכיבות את המילה "לוגו", אינן משקפות מקצועיות בעבודה עם צורה
הפונט "קטלוג" הוא אחד הפונטים הגרועים של פונטביט מבחינה טיפוגרפית, נסה את חיים מעוצב כתחליף.

המודעה צריכה להיות מעוצבת!!!
נסה לשלב לוגואים שכבר עיצבת במודעה.

• הוסף לסימניות
הירוק מהמם!! ממש עיצוב יפה וממש אהבתי את הלוגו!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיפוגרף;92344:
שלום רונצ'.
אני כבר לא נוהג להגיב כאן על עבודות של אחרים, אולם במקרה שלך אחרוג מהרגלי.
כי מדובר בתדמית שלך.

תגובה לטיפוגרף בפרטי.

• הוסף לסימניות
רק כדי להציג עימוד טיפוגרפי נאות

...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 153.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
"כאשר אתה מפרסם מודעה כמו שלך "החלון של העסק שלך", "היחצ"ן שלך", "זה מה שמוכר אותך" אתה חייב לעמוד מאחורי המילים שלך.
הווי אומר, אתה חיב לדעת ליצור לוגו כמו שצריך ולהבין במיתוג ובפרסום."

לא היה בכוונתי לומר כי אינך מבין בפרסום ומיתוג, אלא לומר כי ידיעות אלה חייבות להתבטאות בעצם המודעה בצורה מובהקת.

עבודה זו אינה משקפת מקצועיות של משרד פרסום.
במקרה זה, עיקר עיצוב המודעה הינה טיפוגרפית, אי לכך, יש להציג רמת עימוד טיפוגרפית גבוהה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה