כללי חוו"ד - מונוגרם

• הוסף לסימניות
עשיתי מונוגרם להזמנה (אותיות מ', ד', צ', פ'), ואני לא מרוצה מהתוצאה, נראה לי שהוא בלי צורה כ"כ. מה אפשר לשפר?

קבצים מצורפים

• l1.jpg
    KB 95.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לא, אל תשלבי בציור, זה לא הולך היום.
את צודקת שיש בזה משהו לא כך מענין, במונוגרם שעשית. אולי תנסי יותר לשחק, לשלב את האותיות. אולי פונט יותר גמיש ועגול.
עוד משהו, אולי החתן או הכלה יוותרו על האות המיותרת.
בהצלחה.
אני תמיד מציירת ביד, ואח"כ עובדת על זה באילוס. הציור ביד יותר גמיש, ונותן לך יותר אפשרויות.
תמשיכי לעבוד, עוד יצא לך משהו טוב, בעז"ה.

• הוסף לסימניות
דווקא בעיני זה מושלם איך שזה.

• הוסף לסימניות
דוקא עשיתי עוד דוגמא עם פרחים וסלסולים, אבל רציתי הפעם לעשות שילוב של האותיות לבד, וזה לא כ"כ הולך לי.
איך הדוג' הזאת? יותר טובה או פחות?

קבצים מצורפים

• l2.jpg
    KB 70.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
פונט אחר, סריפי, יהיה לך טוב. הפונט הנוכחי לא טוב למונוגרמות.

• הוסף לסימניות
מדהים..
איזה פונט זה?

תודה!!!

• הוסף לסימניות
טיפוגרף תג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה