כללי חוו"ד מחר יורד לדפוס

• הוסף לסימניות
גם על הלוגו
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.1 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נחמד מאוד
אם כי יש לי מס' הערות/הארות
הרקע התכלת העליון - נראה מפוקסל
הכיתוב בתוך הלוגו קטן מידי, הייתי מגדילה את השם של הגמ"ח אולי תחלקי לשתי שורות וכך יהיה לך מרוח גדול יותר להגדלה
לעומת זאת את המילה גמ"ח להשאיר בגודלה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חסר שם העיר (אשדוד??)
המרכאות "זכות המצוה וכו' ", נצרכות?, (זה אינו ציטוט!)

• הוסף לסימניות
ממש תודה שחכתי מהעיר שלי

• הוסף לסימניות
נראה לי שעדיף לעשות את "קופת גמ"ח וכו'" בשורה אחת, ובשורה מתחת - בקטן יותר את "מוצרי תינוקות וכו'".
מומלץ גם להחליף פונט לפונט רציני יותר. אפשר להשתמש בגופן אחד לכותרת ובגופן קלאסי יותר לקבלה עצמה.
כדאי לעבד את הטיפוגרפיה עוד קצת.
בנוסף השתמשת בשתי צורות שלא כ"כ התחברו לי בעין: גם הקשת המעוגלת למעלה וגם ריבוע עם קצוות מעוגלים שמַתַחְת אותו. תחליטי על כיוון ותלכי עליו.
לגבי הצבעים, יהיה נחמד יותר להשתמש בתכלת וקרם - זה גם מקצועי יותר וגם עדיין ישדר את "מוצרי תינוקות"...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
נראה לי שגוון התכלת למעלה וכן הגוון הכחול למטה והפס מהצד, נבלעים קצת ברקע הכללי.

• הוסף לסימניות
הייתי שמה את ה"קופת גמ"ח" וההמשך בשורה אחת ומתחתיה את ה"מוצרי תינוקות" וההמשך.

• הוסף לסימניות
עוד הערה לא פחות חשובה
אין מספיק מקום לכתוב את השם של התורם, להוסיף עוד פסים. וגם להגדיל המילה "קבלה"
חוץ מזה הכול בסדר גמור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה