כללי חוו"ד ן מודעה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

המודעה מתפרסמת במגזין יוקרתי מאוד.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.1 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הקובץ שמור כ- RGB?

• הוסף לסימניות
אין מילים...
חבל שאני לא בסטייל
אחרת הייתי רצה לחנות...

• הוסף לסימניות
פשששששש!!!!!

• הוסף לסימניות
יואוווו!!!! מהמם!
מתאים מאד למגזין יוקרתי. ממש יפה.

רק נראה לי שאת הטקסט את יכולה לשים בצורה יותר מעניינת. תטפלי בטיפוגרפיה של פירוט המוצרים (יש רווח גדול קצת בין השורות) אפשר להשקיע עוד קצת בטקסט, כל השאר - מושלם לדעתי.

• הוסף לסימניות
מדהים! פשוט מושלם! משדר יוקרתיות עד הסוף.

• הוסף לסימניות
מאוד מתאים ויפה.

אך יש לי כמה הערות שכדאי שתקחי לתשומת לבך.
- כדאי שצדדי התמונות לא יהיו כאן אלא יהיו בסוף המסגרת, דהיינו שלא יראו את התמונות שלמות, או לשים קונטור שחור מסביב לתמונה קו דק מאוד.
- להכהות את הרקע, כך הוא מבליט יותר את התמונות, כמובן לא כהה לגמרי.
- לגבי הקו החוצה את העבודה שמעליו מיקמת את הלוגו, צבע שחור לגמרי.

בהצלחה ושוב עבודה מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
ממש ממש מקסים ויוקרתי.
רק מפריע לי שהלוגו ממורכז, עדיף לדעתי לשים אותו בצד שמאל למטה זה ישדר מותג גבוה.

• הוסף לסימניות
שיא הסטייל!
הטקסט קצת נבלע אולי תגדילי אותו קצת

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך את רואה את הרקע הוא מאוד כהה, רואים רק מעט מהטקסטורה.

• הוסף לסימניות
שיא היוקרה!!!
מצטרפת לקודמי בהקשר לפונט הנבלע

• הוסף לסימניות
וואו! ברגע הראשון התלהבתי מאד. ברגע השני - חשבתי על שיפורים,
כדי שזה לא יהיה סתם FINE...
את הלוגו תשאירי באמצע, רק לסטריפ מאחורה תורידי ת'הבלטה, זה מקלקל.
התמונות הקטנות מעולות, במקום הגדולה הייתי מחפשת משהו אחר, בהיר יותר.
הרקע העמום יפה מאד, רק מאחורי התמונות הוא קצת מפריע, אולי תתני לו מעבר לאטום.
פונט - יש יותר יוקרתיים...
מקווה שעזרתי. מחכה בקוצר רוח למגזין...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד
אןלי רקע חלק עדיף

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה.

הערה אחת: לצרוב את הלוגו, בלי רקע לבן מאחוריו. כפי שהוא עכשיו זה נראה סריקה או משו כזה, ומוריד מהאיכות המדהים של כלל העבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה