כללי חוו"ד | סקיצה של מודעה

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ונעמיה אבל:
א. להחליף פונט דחוף!!! לא משתמשים עם פונט ברירת המחדל למודעה!
ב. המודעה חיוורת מדי, צריך איזשהו קונטרס שיוסיף ענין למודעה, תחליט מה ה'מלך' במודעה, ותדגיש אותו,
ג. אני אישית, לא אוהבת שילוב של ציור ותמונה יחד, אבל זה כבר ענין של טעם (הספר והילדים)
ד. לדעתי, כל החלק למטה של המקום להפצה, יכול לתפוס הרבה פחות מקום.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נראה לי מעט חיוור אולי רקע מעניין יוסיף לו
הילד של שמונה פעמים הזוית של הפנים לא נראית לי מתאימה לתנוחת הגוף,

• הוסף לסימניות
העבודה, יפה.
אבל למה לא רקע כהה?

• הוסף לסימניות
רעיון יצירתי, טוב, ומקצועי,
התמונה עם הילדים נראית מצוין
נראה לי שחסר עיצוב גרפי לדף, וגם צבע, וטיפוגרפיה יותר מענינת

• הוסף לסימניות
חיוור, וטוב שכך. - זה מה שיבליט אותו. די לצבע! מותר לפעמים קצת ריק. מודעה קולעת ועניינית. (וגם הפונט הפשוט דוקא מצא חן בעיני)

מה שכן, הכותרת למעלה "מחיר יקר" גרם לי לחשוב מה מחיר יקר???? מבט ראשון לא אהבתי, מבט שני מאוד אהבתי כי מבחינה פירסומית אם המודעה גרמה לי לחשוב, היא עשתה את העבודה !!

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
גם אני סמפטתי את הרקע הלבן,
ונראה לי שאכן הוא מבליט את התוכן... צריך להתרגל גם לרקע עדין וחלק...
אבל את הפונט לא ממש....

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. בעיקר הציור...

• הוסף לסימניות
יכול להיות שלא צריך צבע אבל החלק התחתון של המודעה צועק "תכניסו כאן צבע"...
אז אם אפשר לא להתנגד...

• הוסף לסימניות
מה לא להתפרע קצת אחרי יום עבודה??????????

:):):):)

זה ממש ממש דחוף לי אם לא איכפת לך גב' אלף. אני מקוה שאני לא פוגע בך, אבל ניסיתי לשחק קצת עם העיצוב וזה מה שיצא לי...

לא יזיז לי גם אם תאמרי או תאמרו שזה לא יפה, אבל פשוט ההתפרעות גרמה לי לעשות את זה:eek::eek:

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 422.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כאן לא נהוג להתפרע לפני שעה 2-3 בלילה.
העבודה שלך יפה, אם כי בסגנון שונה לגמרי.

• הוסף לסימניות
פרומער, כמה תקח לי אם אשתמש בעיצוב שלך?

• הוסף לסימניות
אלף,

חופשי חופשי...

אשלח לך את זה ב פי די אף אם את צריכה... בכיף...

בני דודים או לא? (:

• הוסף לסימניות
עוד אין לי אישור סופי על הגודל. אם זה יהיה הגודל אוכל להשתמש בזה.
בני דודים מצד יעקב אבינו?

• הוסף לסימניות
הראיון הוא פצצה
אבל קצת חיות בצבעים ופונטים תעשה את זה מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה