כללי חוו"ד עבור לוגו artframe

• פותח הנושא s.t.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצ"ב לוגו לאתר של צלם שמציג את תמונותיו ומציעם למכירה + הדפסה (על קנבס, קאפה וכו')

אשמח לקבל חוות דעת על הלוגואים המצורפים.

• הוסף לסימניות
אופסס.. שכחתי את הקובץ.

....

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 107.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הימני הראשון, הכי נקי ובטוח להדפסה.

מה שכן הייתי מוסיף השתקפות קלה ל"אומנות הצילום"
זה ייתן המון, גם בסיס, וגם חיות.

• הוסף לסימניות
פנטסטי. כולם מקסימים!
אבל הייתי הולכת על 2 הדוגמאות באפור
אם אני צריכה להחליט בין שניהם שזה קשה...
אני מניחה שהייתי הולכת על הדגם ימני תחתון אבל רקע אפור כהה
כמו הימני עליון (אגב, השקיפות נותנת המון)

• הוסף לסימניות
הימני העליון יפה מאוד.
הכל עשוי מצויין.

הייתי מוסיפה את ההשתקפות.
וזהו...

יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
לראשונה כמעט, לוגו אמיתי.
ניתן להאריך את הקוו האמצעי מעט ימינה - זו עדיין תשאר F (הגג ארוך ממנה), וגם הA תראה מאוזנת וסימטרית יותר.
הגדלת האותיות הרישיות לענ"ד מיותרת, זה לטחון קמח טחון. גם פוגע במראה המהוקצע, גם "מתווכח" עם האלמנט הגרפי למעלה. נסה אולי הדגשות צבע?.. ואולי גם זה מיותר.
הצבעים (והשילובים) מעולים - אלגנטי, נקי, מקצועי. בגווני ביניים יש להיזהר מחפיפה בטונים (ניסיון להדפיס בש/ל יבהיר לך למה כוונתי).
הצללות והשתקפויות - או הכל, או לא כלום. כשאחד כן (האלמנט) והשני (טקסט) לא, נפגעת "אמינות" האפקט, ויצא שכרו בהפסדו.
באופן אישי, האפור הכהה ה"מטי" הכי מדבר אליי, לא מתלהם, לא זועק "שימו לב אליי" ומשדר מקצועיות יבשה ועניינית.

בהצלחה! (יש לך עם מה..)

• הוסף לסימניות
ימני תחתון עם הרקע של העליון

• הוסף לסימניות
כולם יפים מאד!
אמנם למיעוט ידיעתי בזה, נראה לי שהימני שלמעלה והשמאלי שלמטה קצת יותר מרשימים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות המחמיאות,
הרשלה, מודה לך עך הפירוט הנרחב והמקצועי,
אקח את הערותך לתשומת ליבי.
רק שאלה קטנה, לגבי אותיות רישיות, ניסיתי לעשות את כל האותיות באותו גודל אבל אז אין הפרדה בין 2 המילים וזה נראה מילה אחת.
חשבתי על האופציה של 2 צבעים באותיות אבל זה נראה לי מיותר ומוסיף עומס ללוגו.
יש לך רעיון מה עוד ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
ראשית, יש לשקול ברצינות הלחמה של המילים - בלאוו הכי הן נקראות בנשימה אחת. נסה אוזן ועין של אמריקאי (פיכח) מלידה, והוא כבר יגיד לך האם זה נשמע ישראלי מתלהב, או אמריקאי מקצועי. בנתיים בדקתי ברשת - יש בהחלט אפשרות כזו.
לחילופין... הפרדה פשוטה, ושבירת המילים לשתיים נפרדות.
בעניין הצבע אני בהחלט מבין למה הכוונה - אכן, חבל להעמיס.
אהרהר עוד קצת, נראה. אולי יצוץ משהו בס"ד.

• הוסף לסימניות
הם ממש מקצועים!
הייתי הולכת על הימני הראשון

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
אהבתי את הימני התחתון, אבל ההשתקפות לא הכרחית. הלוגו הזה מדבר בעד עצמו.
גם האפור העליון טוב, רק השורה למטה לא מיושרת עם זו שמעליה, כדאי לתקן את זה.

עבודה מקצועית ומצויינת.

נדמה לי שנכון יותר לכתוב "אמנות הצילום"
ללא ה-ו'.
(אומנות זה מלשון אומן, בשורוק. שזה בעל מלאכה. ואמנות זה מלשון אֹמן - בחולם. או קמץ קטן... אל תתפסו אותי בנקודה...).

• הוסף לסימניות
אריאלס צודקת.

אמנות זה ללא ו'.

(על סמך הנסיון, עיצבתי פעם משהו לעיריית ירושלים אגף אמנויות והלוגו שם היה עם אמנות בלי ו')

• הוסף לסימניות
בצד ימין התחתון עם הרקע שמעליו...
אהבתי מאוד את הלוגו, השילוב בין A ל F

• הוסף לסימניות
מדהים! ממש מקצועי ונקי! אהבתי מאד.

איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
מצטרף לכל המתפעלים. הפלא ופלא.

• הוסף לסימניות
התוצאה הסופית לפניכם, אחרי השינויים לפי התגובות.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 25.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נהדר עד מאד.
שינויי המשקל בפונט - רעיון מעולה. אולי להחליף בין המילים..? "פריים" יותר מתקשר עם קונטור. דק. קווי. וגם המשקל הוויזואלי יתאזן עם הA.

אגב, מה נסגר בסוף עם ה-אומנות -אמנות בסוף?..

• הוסף לסימניות
מקסים!
מקצועי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה